Tips på nyttgamingheadset ( kanske fel ställe för denna tråd men #yolo )

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2013

Tips på nyttgamingheadset ( kanske fel ställe för denna tråd men #yolo )

Nu är det så att mitt headset har gått sönder och jag är ute på jag efter ett nytt.

Jag ville ha ett som är bekvämt, som man kan ha på sig länge utan att det gör ont, det ska vara bra ljud och en bra mic. Sedan vill jag ju såklart också att det ska vara bra kvalite vilket är självklart! sen undrar jag om det finns några headset som inte dör pga sladdsjukdomen( att sladden rullar ihop sig )

hade tänkt mig ett pris runt 600 - 800kr

mvh Tor.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2012

Köpte nyligen ett QPAD QH-90 och är mycket nöjd med det.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1374122

ASUS Z170-A - Intel i7 6700K - ASUS GTX 970 BLACK - Corsair Vengeance LPX DDR4 2133Mhz - Corsair RM750X V2 - Fractal Define R3 Black Pearl - Samsung 840 PRO 250GB - Yamaha AG03 - Beyer Dynamic DT 770 Pro - ASUS VG248QE 24" 144Hz - Razer DeathAdder Chroma - CM Masterkeys Pro S

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014

Jag köpte mig det här headsetet för ett tag sen
http://www.komplett.se/creative-sb-tactic3d-omega-wireless/650795 Det är trådlöst, om det inte är något hinder. Rekommenderas

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.167.?.!
Registrerad
Feb 2012

Fick igår hem mitt qpad qh 90 och jag älskar det. Sitter som en dröm. Ljudet tycker jag är suveränt.

Man lever som man bör. Bör leva som man lever. Ibland blir det torsk men alltid en seger.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Fjugesta
Registrerad
Aug 2005

Bekvämhet (på hörlurar) och ljudkvalitet är något som är oerhört svårt att rekomendera till andra personer.
Detta för att vad jag tycker låter kanon kan du tycka låter skit (o tvärtom) och passform/bekvämhet är nästan samma sak där.

Folk har ju ej identiska huvuden/öron/känsel/smak/etc.
Jag har ganska stort huvud men inte jätte stora öron och dom ligger ganska platt mot huvudet med sen har jag inte något imot att lurarna klämmer åt runt huvudet rätt hårt.
Du kanske har ett väldigt litet huvud (som kan vara avlångt/runt/brett) och större öron som står rakt ut och kanske får ont av lurar som klämmer åt lite halvhårt och då passar ju mina rekomendationer inte dig för fem öre när det gäller passform/bekvämhet.

Så enda sättet är att prova ett antal olika lurar så du vet vilka som sitter och känns bra på just DIG samma sak med ljudkvalitet provlyssna ett antal lurar så du vet vilka som låter bäst (och har du otur så låter dom som passar skit heller tvärtom).
Efter det så kan du börja fråga/kolla tester/etc om vilka andra lurar som har samma passform/bekvämlighet och liknande ljud.
För utan det så är det 100% omöjligt att svara på dina frågor i första inlägget visst gissa/berätta vad JAG tycker passar MIG går ju givetvis att göra men att ge en rek som ska vara rätt till DIG går inte.

Mic däremot är det lättare med då dom med dåligt ljud är så pass dåliga att i stort sett alla håller med om att dom låter skit och därmed är det i alla fall lättare att få en rek på en ganska bra mic (när det sen kommer till dom "finare" detaljerna så är det ganska svårt igen dock).

Den ABSOLUT viktigaste delen i en dator är NÄTDELEN varför spara 200-300:- och ta en chans på att dina nya dator delar för x antal tusen ska hålla?????????
Den hemliga polisens anfader, Armand Jean du Plessis de Richelieu a.k.a. Cardinal-Duc de Richelieu, sa en gång så här om sitt arbete... "Ge mig sex rader skrivna av den hederligaste man som finns och jag ska hitta en förevändning i dem att hänga honom."