Guru3D's recension av MSIs 290x Gaming

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hufvudstaden
Registrerad
Mar 2009

Guru3D's recension av MSIs 290x Gaming

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_radeon_r9_290x_gamin...

Har inte kikat så mycket på siffror men kortet verkar vara ett riktigt monster, det verkade som att i SweCs test så hade även eftermarknadskylarna á la Gigabyte och Asus lite svårt att kyla ner Hawaii-XT kretsen. Undra hur det blir med ov+oc på lightning-kortet? - Förhoppningsvis så kan trifrozr kylaren ha koll på det, annars kan man ju köra;

http://www.legitreviews.com/nzxt-kraken-g10-gpu-water-cooler-...

Enligt den där recensionen så gjorde NZXTs nya lösning för vattenkylning på GPU praktiskt taget sensation på ett 290x - 44 grader celsius i load, förvisso efter "bara" en halvtimmas spelande i Metro Last Light, men ändå. Det verkar lovande!

Sen blir det kul att se hur mycket man kommer kunna klocka lightning-kortet i kombination med en AIO h2o lösning på det kortet. Känner att bygga egen vattenloop och hålla på med radiatorer och reservoarer är lite överkurs än så länge. Så att produkter som NZXT's G10 lanseras gör ju att man får grädde på moset trots att man inte kan allting.

Det blir nog till att införskaffa sig ett r9 290x lightning + nzxt g10 och sälja titanet när man får se hur mantle levererar.