Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2008

Mionix Naos 8200 - Krångel!

Hej!

Jag har nu haft min Mionix Naos 8200 i ungefär en månad, dock så har jag inte tänkt på att LED lamporna till vänster på musen inte lyser när man startar datorn, för att dom ska lysa så måste jag klicka upp och ner på sense knapparna. Ska det vara så? Borde inte LED lamporna lysa hela tiden? Sen är det också så att när jag klickar på upp och ner sense knapparna så "dör" belysningen i hela musen nästan, ljuset flimmrar kan man säga.

Finns det någon fix till det här? Eller är det fel på den?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Grycksbo
Registrerad
Feb 2010

Har du testat att byta USB- port?

Själv har jag samma mus med samma... Krångel skulle jag inte vilja säga, för att lyset inte lyser när man startar Windows.
Så är det för mig också att jag får lov att trycka på upp och ner knapparna för sensorn så att de lyser igen.
Att den dör, har du senaste Firmware uppdateringen till musen?

PC -> 4670k - 16GB RAM - GTX 980Ti - EVGA Supernova G2 750W
Konsoler -> Playstation 4 Pro - Xbox One X

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2013

Installerat Naos 8200 Software Version 1.01 och Firmware 1.01?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2008
Skrivet av Sebastian R:

Har du testat att byta USB- port?

Själv har jag samma mus med samma... Krångel skulle jag inte vilja säga, för att lyset inte lyser när man startar Windows.
Så är det för mig också att jag får lov att trycka på upp och ner knapparna för sensorn så att de lyser igen.
Att den dör, har du senaste Firmware uppdateringen till musen?

Japp, har testat att byta USB portar, har testat både i datorn och ifrån tangentbordet.

Jag tror det, har 1.01, men det sägs att det finns en nyare firmware? När jag försöker uppdatera firmwaren mer än 1.01 så kraschar musen totalt.

Skrivet av sickhouse:

Installerat Naos 8200 Software Version 1.01 och Firmware 1.01?

Yes, det har jag installerat. Finns dock en nyare version, men musen kraschar när jag försöker installera den.