Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Kristianstad
Registrerad
Apr 2003

tjena

Jag söker filmer med makro fotografering inte på Youtube eller 5 minuters snuttar jag menar riktiga filmer finns det över huvud taget.

Antingen som hyr eller köpfilm?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jul 2011

felpost

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
bakom tgb.
Registrerad
Jun 2002

Dax att läsa på reglerna lite? Ett enstaka ord som trådtitel duger inte och då det inte är första gången du gör detta fel har du försuttit din chans att få hjälp med denna fråga.

§ 3 När du skapar en tråd

§ 3.1 Trådrubriker ska tydligt visa vad tråden handlar om.
§ 3.2 Trådar ska placeras i den forumdel som bäst passar det behandlade ämnet. Om man är osäker på var en tråd ska placeras kan man skapa den i en forumdel som verkar lämplig och sedan anmäla sitt eget inlägg till moderatorerna för att få placeringen kontrollerad.
§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

* Tråd låst *

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.