logitech HD webcam C270 problem

Trädvy Permalänk
Avstängd
Registrerad
Jul 2013

logitech HD webcam C270 problem

Jag köpte Logitech HD C270 för någon vecka sedan. Jag pluggade in kameran och drivrutinerna installerades men det kommer ingen bild. Har Installerat och avinstallerat många gånger nu. Jag har avinstallerat capture program och en massa annat. Jag har testat olika USB uttag, både 2.0 och 3.0. Kameran fungerar på min mammas laptop utan några problem. Kameran hittas av datorn och ljudet fungerar men ingen bild. Har testat att starta kameran med skype,logitech program och Open broadcaster Software. Den finns med på enhetshanteraren och det står att den fungerar korrekt.

vet ni vad felet kan vara? är det något program som blockerar?

CASE: Fractal Design Define R3 MOBO: Asus Z87-Pro
CPU: Intel Core i5 4670K 3,4GHz CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 Evo
RAM: 16GB Corsair Vengeance (4x4GB) GPU: Gigabyte GeForce GTX 760
PSU: Be-Quiet Pure Power L8 CM 630W SSD: Samsung 840 EVO Basic 250GB HD: WD Caviar Blue 1TB 7200RPM

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
bakom tgb.
Registrerad
Jun 2002

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

http://www.sweclockers.com/forum/56-kringutrustning/1278948-l...

* Tråd låst *

Kontaktas via PM eller IRC [color="green"]#Sweclockers.com [/color]@ quakenet.org Mina regler: §1 Jag har alltid rätt. §2 Jag KAN ha fel men då inträder §1 automatiskt.