Program för att byta ut map-iconer i Windows 7

Permalänk
Medlem

Program för att byta ut map-iconer i Windows 7

Har kikat runt på nätet och hittat en massa manuella guider och samtliga tar alltid massa tid och är minst sagt komplicerade. Finns det något vettigt program som man lätt kan byta ut de vanliga tråkiga gula mapparna till något snyggare?

Visa signatur

-Star

Permalänk
Avstängd

Fungerar det inte som på Windows 8? Högerklick > egenskaper > anpassa > byt ikon? Vad jag kommer ihåg så var det precis så man gjorde på sjuan också.

Permalänk
Rekordmedlem

Ska du byta ut alla så behöver du bara byta ut sökvägen i registret så den pekar på den nya ikon du vill använda, det verkar snarare överarbetat med ett separat program för det, det kanske finns nått tema för bara mappikoner. ?
http://www.sevenforums.com/tutorials/23825-folder-icon-change...

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Medlem

Verkar inte finnas något bra program för det :/ Kruxet är att visst det går att byta icon för tomma mappar men mappar med innehåll är betydligt mer komplicerade.

Visa signatur

-Star