Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013

Ny datormus, tips välkomnas!

Hej!

Jag har länge funderat på att köpa en ny datormus.

En razer taipan är jag inne på ( http://www.inet.se/produkt/6606399/razer-taipan-expert-ambide... ).
Jag har varit och känt lite på musen samt läst recensioner om denna mus. Den har fått väldigt bra feedback och många stjärnor betygsmässigt men nu skulle jag gärna vilja ha er åsikt.

Jag skulle helst vilja ha denna med röda leds istället för gröna så ifall det finns en modell som har det, länka gärna.
Andra märken / modeller är också välkomna gärna enkla möss lik "razer taipan", alltså med 2-4 knappar i mitten / sidan på musen.

Dela gärna med er hur ni har upplevt / upplever denna mus, mjukvaran, är musen ömtålig eller rena rama hulken och om det är något ni skulle rekommendera.

All feedback är bra feedback så det spelar ingen roll hur länge eller hur kort tid ni har haft musen, dela gärna med er hur länge ni har använt denna mus bara så vore det jättesnällt!

Första tråden på Sweclockers för mig så jag avslutar detta med ett stort leende!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Mar 2002

Hej,

Skulle vilja slå ett slag för vår Svenska mustillverkare Mionix. Köpte min första mus från dem för lite mer än ett år sen, Naos 8200, och är jättenöjd! Ligger jätteskönt i handen (högerhänt), den har utmärkt mjukvara och man kan pilla med inställningar och dess ledfärger hur mycket som helst, även musens firmware går att uppdatera. Ett annat alternativ vore kanske Func då deras möss är väldigt snarlika till utseendet i alla fall. Du borde även kolla upp vilken typ av sensor musen har, det kan skilja åt rätt rejält här när det gäller acceleration. Det enda jag saknar är egen viktjustering som fanns på Logitechs möss.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2013

Hejsan,

Jag skulle tipsa om Razer Deathadder. Enligt mig en av de skönaste mössen, ligger väldigt bra i handen (Har dock ganska små händer). Den har dock inte röd LED men finns blå som är den äldre modellen, samt gröna som är 2013 versionen. Har haft min i 1.5 år om inte mer. Tycker inte den är ömtålig, om man använder den till de den är gjord för, dvs inte slå den i bordet, så kommer den hålla ett bra tag. Jag vet inte mycket om Mjukvaran då jag bara har pluggat in den sen kört igång direkt.

mvh Rasmus

CPU: Intel Core i5 3570K 3,4Ghz (Ivy Bridge) - GPU: MSI GTX 970 Gaming - Motherboard: Asus MAXIMUS V GENE - RAM: Corsair 8GB (2x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE - PSU: be quiet! Pure Power L8 530W 80+ Bronze - HDD: 500GB Samsung Spinpoint F3 HD502HJ - SSD: SSD 120GB Intel 330 Reseller 2.5

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2013

Naos!

Har en kompis som har en taipan, det har börjat krångla nu. Ca 1 år gammal.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2013

Det finns en röd led razer taipan som origin pc gjort: http://www.originpc.com/gearshop/products/1182
Men jag skulle helst rekomendera steelseries rival som jag haft ett tag nu och den ät riktigt vass på fps spel.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2014

Slår ett slag för Logitech G9X. Har för visso inte alla de knappar du eftersöker, men är den skönaste musen jag använt (och fortfarande använder sedan fler år tillbaka). Annars SteelSeries Kana eller Rival, dom är riktigt nice