Andra grafikkort i CrossfireX hittas inte längre.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Jan 2011

Andra grafikkort i CrossfireX hittas inte längre.

Det var häromdagen jag märkte i CCC att mitt andra graikkort inte längre hittas i CCC. Kollade även andra program såsom Gpu-z och bara ett grafikkort hittades.

Testade switcha plats på korten, det funkar även där. Har clearat cmos. Även testat nyare bios och drivrutiner.

Vad kan detta bero på SweC ?

Fractal Design Meshify C | ASRock Z77 Extreme 6 | Intel Core i7 2600K 4,4GHz | MUX-120 thermalright CPU-kylare med Nocuta fläkt | EVGA GTX 1070 | CORSAIR XMS3 16GB 1600MHZ | SAMSUNG EVO 960 500GB M.2 | INTEL 330 180GB SSD | 3TB WD BLUE | Corasair RM750X V2 | AOC q2963pm | LG 65UF675V 65" 4K

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

Liten fråga. Men vilket version av drivrutiner kör du?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Karlstad
Registrerad
Mar 2007

Vad händer om du kör kortet ensamt?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av lolmannen:

Liten fråga. Men vilket version av drivrutiner kör du?

Jag kör senaste beta 14.2 men har testat 2 äldre versioner utan bättre reslutat.

Fractal Design Meshify C | ASRock Z77 Extreme 6 | Intel Core i7 2600K 4,4GHz | MUX-120 thermalright CPU-kylare med Nocuta fläkt | EVGA GTX 1070 | CORSAIR XMS3 16GB 1600MHZ | SAMSUNG EVO 960 500GB M.2 | INTEL 330 180GB SSD | 3TB WD BLUE | Corasair RM750X V2 | AOC q2963pm | LG 65UF675V 65" 4K

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Jan 2011
Skrivet av thereal_twisted:

Vad händer om du kör kortet ensamt?

Båda korten fungerar ensamt, men får ingen bild när jag kör dem i andra pcie sloten, kan den sloten vara dålig ?

Fractal Design Meshify C | ASRock Z77 Extreme 6 | Intel Core i7 2600K 4,4GHz | MUX-120 thermalright CPU-kylare med Nocuta fläkt | EVGA GTX 1070 | CORSAIR XMS3 16GB 1600MHZ | SAMSUNG EVO 960 500GB M.2 | INTEL 330 180GB SSD | 3TB WD BLUE | Corasair RM750X V2 | AOC q2963pm | LG 65UF675V 65" 4K

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Jönköping
Registrerad
Jan 2011

Fick svar av Asrocks Support, och jag kom på att felet kom samtidgt som jag gjorde bios update. Och de ska skicka ny bios chip rom till mig.

Fractal Design Meshify C | ASRock Z77 Extreme 6 | Intel Core i7 2600K 4,4GHz | MUX-120 thermalright CPU-kylare med Nocuta fläkt | EVGA GTX 1070 | CORSAIR XMS3 16GB 1600MHZ | SAMSUNG EVO 960 500GB M.2 | INTEL 330 180GB SSD | 3TB WD BLUE | Corasair RM750X V2 | AOC q2963pm | LG 65UF675V 65" 4K