SWECLOCKERS meddelande kopplat till outlook?

Permalänk
Medlem

SWECLOCKERS meddelande kopplat till outlook?

Går detta att göra?

Om inte så borde det göra det iallafall!
Missade ett meddelande här idag som kunde ha gjort stor skillnad på ett inköp idag! =/

Permalänk
Medlem

Om du menar privatmeddelande så kan du ju fixa så du får ett mail varje gång.

Permalänk
Medlem

Det finns under verktyg "bevaka" osv där du kan få ett meddelande varje gång tråden uppdateras.

Permalänk
Medlem

Det finns även RSS feeds på swec och det finns även en RSSfeed för varje forum del (dock ej aktiva,obesvarade,mina,skapade trådarna).
Tex http://www.sweclockers.com/forum/external.php?type=RSS2&forum... för windows och http://www.sweclockers.com/forum/external.php?type=RSS2&forum... för intel.

Dessa kan man använda i RSS läsare och RSS ska ju funka i outlook med har dock aldrig provat RSS i outlook själv så vet ej hur det funkar alls.
Kör själv thunderbird som även det ska funka med RSS men har provat och det funkade väldigt dåligt men det var ett par år sedan så provade nu och swec RSS länkar gick inte ens att lägga till (fick bara detta är inte en giltig RSS länk) så frågan är om det blir samma i outlook.
I vilket fall som helst så funkar swec RSS feeds förbannat bra i RSSOwl (vilket är ett RSS program) http://www.rssowl.org/.
Har du inte provat på RSS i ett BRA program så rekomenderar jag att prova på det har själv över 400st olika RSS feeds i RSSOwl finns inget bättre sätt att hålla koll på nyheter/websidor/osv.
Särskilt dom sidor som uppdaterar lite då och då är det suveränt till då det är väldigt lätt att missa en sådan uppdatering (heller se den ett par mån efteråt) då man helt enkelt inte orkar gå in på sådana sidor ofta (för dom uppdateras sällan) och just sådana sidor brukar i mitt fall vara dom som är några av dom mest intressanta som jag inte vill missa nåt av.
Och som sagt det funkar även bra till ganska många forum som tex swec där man enkelt får upp dom nya trådarna i dom avdelningar (heller hela swec) man är intresserad av.