Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?
Registrerad
Jan 2010

Msi R9 280X

Hejsan jag har nu problem igen av artefakter och jag har de senaste drivrutinerna! Jag har haft kortet inne på inet.se och d körde kortet i 2,5 dygn utan som några helst problem! Men nu när jag fått det så får jag artefakter igen. Vad ska jag göra?

Chassi: Fractal Design Define Nano S Processor: Intel Core i5 7600K 3.8 GHz 6MB Cpu-kylare: be quiet! Dark Rock 3 Grafikkort: EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC Moderkort:MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC Internminnen: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance Nätaggregat: be quiet! Pure Power 10 600W SSD: Adata Premier Pro SP900 128GB HDD Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2006

Vilka drivrutiner är det? Vad för os? I vilket spel?

Lev livet

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?
Registrerad
Jan 2010

Drivrutiner 14.2 beta. OS: Windows 7 ultimate. Blir artefakter på skrivbordet.

Chassi: Fractal Design Define Nano S Processor: Intel Core i5 7600K 3.8 GHz 6MB Cpu-kylare: be quiet! Dark Rock 3 Grafikkort: EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC Moderkort:MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC Internminnen: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance Nätaggregat: be quiet! Pure Power 10 600W SSD: Adata Premier Pro SP900 128GB HDD Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2006

Prova formatera om och ta bort helt och hållet 14.2 och installera stabila drivrutiner.

Annars ta din grafikkort till en kompis och prova hos honom

Lev livet

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2012

Varför Beta drivrutiner? >_>

Beta är ju typ sista utvägen om inget annat funkar.

Gigabyte G1.Sniper Z87 - Intel Core i7 4770K - MSi GTX 780 Ti Twin Frozr - Corsair Vengeance Pro 16GB
MSi Z97 Gaming 3 - Intel Core i5 4670k - MSi GTX 750 Ti - Cruical BallistiX 16GB
Desktop Win 8.1 Pro 64-Bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?
Registrerad
Jan 2010

En servicetekniker på inet.se sa till mig att ladda ner de senaste drivrutinerna. För d hade kört de på kortet när de hade d inne och på felsökning.

Chassi: Fractal Design Define Nano S Processor: Intel Core i5 7600K 3.8 GHz 6MB Cpu-kylare: be quiet! Dark Rock 3 Grafikkort: EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC Moderkort:MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC Internminnen: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance Nätaggregat: be quiet! Pure Power 10 600W SSD: Adata Premier Pro SP900 128GB HDD Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Söderköping
Registrerad
Jun 2005

Något problem med mjukvaran hos dig. Kan vara att du inte tagit bort gamla drivrutiner ordentligt, bara lagt på nyare, dessutom kör du beta-drivrutiner. Kolla också om tempen är som den ska.

Ladda ner senaste stabila drivrutiner men rensa äldre med typ Driversweeper. Fungerar inte det, installera om Windows.

Eftersom du får artefakter på skrivbordet (dvs grafikkortet behöver inte ens anstränga sig) så är något fel med mjukvaran, då Inet har kört kortet i 100% load en längre stund utan fel.

GA-Z68AP-D3 | i2500k @ 4.5GHz, Hyper 212 Plus | 340GB SSD | 8GB ram | EVGA GTX 770 | XFX Pro 650w, bytt fläkt | Asus MG279Q | Creative Xtremegamer | Dynavoice S-61, Challenger M-65 EX, Challenger C-5 EX, XTZ 99 W8.16, Yamaha RX-V375 | Sony MDR-1A | S8

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?
Registrerad
Jan 2010

Jag har rensat bort alla gamla drivrutiner på datorn! Först gjorde jag det i kontrollpanelen och sen startade jag upp display driver uninstaller i felsäkert läge och tog bort det där! Och sen efter det startade jag om datorn och installerade in nya betan och ändå blir det fel! Får upp att installationen är klar ( med vissa varningar).

Chassi: Fractal Design Define Nano S Processor: Intel Core i5 7600K 3.8 GHz 6MB Cpu-kylare: be quiet! Dark Rock 3 Grafikkort: EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC Moderkort:MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC Internminnen: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance Nätaggregat: be quiet! Pure Power 10 600W SSD: Adata Premier Pro SP900 128GB HDD Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Söderköping
Registrerad
Jun 2005
Skrivet av wildhawk82:

Jag har rensat bort alla gamla drivrutiner på datorn! Först gjorde jag det i kontrollpanelen och sen startade jag upp display driver uninstaller i felsäkert läge och tog bort det där! Och sen efter det startade jag om datorn och installerade in nya betan och ändå blir det fel! Får upp att installationen är klar ( med vissa varningar).

Du har fortfarande inte svarat på om du testat andra stabila drivrutiner? Om det är problemet så är det oooooerhört mycket jobb, för något så enkelt.

GA-Z68AP-D3 | i2500k @ 4.5GHz, Hyper 212 Plus | 340GB SSD | 8GB ram | EVGA GTX 770 | XFX Pro 650w, bytt fläkt | Asus MG279Q | Creative Xtremegamer | Dynavoice S-61, Challenger M-65 EX, Challenger C-5 EX, XTZ 99 W8.16, Yamaha RX-V375 | Sony MDR-1A | S8

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?
Registrerad
Jan 2010

Jag körde in 13.12 driverna och fick samma resultat som innan!

Chassi: Fractal Design Define Nano S Processor: Intel Core i5 7600K 3.8 GHz 6MB Cpu-kylare: be quiet! Dark Rock 3 Grafikkort: EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC Moderkort:MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC Internminnen: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance Nätaggregat: be quiet! Pure Power 10 600W SSD: Adata Premier Pro SP900 128GB HDD Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?
Registrerad
Jan 2010

Jag börja bli så jävla trött på detta grafikkortet! Hela jäkla datorn är ominstallerad och nyaste drivrutinerna är nedladdade och allt är genom gånget och ändå få jag artefakter fast det inte är nått fel på kortet. Vad ska jag göra?

Chassi: Fractal Design Define Nano S Processor: Intel Core i5 7600K 3.8 GHz 6MB Cpu-kylare: be quiet! Dark Rock 3 Grafikkort: EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC Moderkort:MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC Internminnen: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance Nätaggregat: be quiet! Pure Power 10 600W SSD: Adata Premier Pro SP900 128GB HDD Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2006

Men prova ett annat kort då

Lev livet

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Aug 2013

Testa en annan kabel vetja, vad kör du för kabel nu? Testa en av samma typ, om inte det funkar, testa en annan typ.

har en vit data

100 fps på lol i high

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
örebro
Registrerad
Jul 2010

Testa lägga powerlimit på +20 antligen via msi afterburner eller via catalyst center (performence)

CPU: Amd Phenom 955 4.1 ghz | MODERKORT: ASrock 970 | Chassi: Corsair Carbide 500R |
GFX MSI 280X 1200/6400 | RAM Corsair och Adata 8GB | Nätagg Corsair TX 850 |

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2247296

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
?
Registrerad
Jan 2010

Jag laddade ner drivarna 13.12 från amds hemsida! Och det funkar kanon med dem så lär inte skaffa nyare drivrutin innan det har fått en som är bättre och stabilare än betan iaf!

Chassi: Fractal Design Define Nano S Processor: Intel Core i5 7600K 3.8 GHz 6MB Cpu-kylare: be quiet! Dark Rock 3 Grafikkort: EVGA GeForce GTX 1070 8GB ACX 3.0 SC Moderkort:MSI Z270I GAMING PRO CARBON AC Internminnen: Corsair 16GB (2x8GB) DDR4 3000Mhz CL15 Vengeance Nätaggregat: be quiet! Pure Power 10 600W SSD: Adata Premier Pro SP900 128GB HDD Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 64MB

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Aug 2012

Betan brukar det vara lite små buggar i

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Ekerö
Registrerad
Dec 2002
Skrivet av wildhawk82:

Jag laddade ner drivarna 13.12 från amds hemsida! Och det funkar kanon med dem så lär inte skaffa nyare drivrutin innan det har fått en som är bättre och stabilare än betan iaf!

Jag har AMD_Catalyst_14.1_BetaV1.6 på ett 280X utan problem