Hur mycket spelar prediction in på möss? (zowie ec)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

Hur mycket spelar prediction in på möss? (zowie ec)

Hejsan, jag hade tänkt ta och beställa mig en zowie ec1 och såg att det fanns många varianter att välja mellan. Jag har läst mig till att de nya är utan "prediction" och något förbättrad scroll. De är alltså dessa 2 jag väljer mellan:

http://www.maxfps.se/moss/zowie/ec1-evo-cl-pro-gaming-mouse

http://www.maxfps.se/moss/zowie/ec1-pro-gaming-mouse-blue-le

Den första varianten är 300kr billigare, jag har endast spelat med en ikari innan och den är utan prediction vad jag vet, är detta något som kommer märkas av mycket i spel som cs go och bf4?. Gör detta "evon" värd 300kr mer?
Stort tack på förhand om någon vill ge lite feedback

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mölndal
Registrerad
Dec 2010

Vad jag vet har ALLA möss i någon mån prediction. Hur mycket varierar dock stort, ingen prediction bör alltså betyda minimal. Ikari har dock, vad jag vet, prediction även om den är låg även där.

Prediction sitter dock i mjukvaran (firmware) och kan ibland fixas genom att uppdatera den, eller i vissa fall även "slås av" med hjälp av drivrutiner.

Ska också sägas att eVo mössen har bättre sensor (3090 vs 3060), så jag hade slängt in 300 spänn till och dessutom sluppit den nästan vidriga blå färgen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2012

Det ska man väl inte ha på spelmöss vad jag vet..
Väldigt trevligt om du ska rita raka linjer men för spelande blir det väl inte optimalt när den försöker rätta till dina rörelser. Det går säkert att stänga av på de flesta mössen men som sagt så tror jag inte att du vill ha det igång.