"Ansluter till Skrivare" pop - Word?

Permalänk
Medlem

"Ansluter till Skrivare" pop - Word?

Ett Alert-fönster "Ansluter till Skrivare" dyker upp i tid och otid - och försvinner snabbt - utan att man gör något som har med det att göra, tex allmän surf.
Ofta blinkar det till så snabbt att man inte hinner ser vad det var.

Vad är det för program som påkallar att en skrivare skall anslutas utan att man begär det?

Annars är det strul med Word 2010, som ibland när man öppnat ett nytt dokument eller försöker spara det, så är Word låst i flera minuter, och röda "X"-knappen blinkar snabbt, som om nån funktion slaggar den helt.

Annars när man arbetar i Word dyker blåa "arbetar"-virveln ofta upp i jämna frekvenser/pulser där den blinkar till ett par gånger under en sekund för att försvinna några sekunder och dyka upp igen med jämna tidsfrekvens, som om någon funktion ligger och tar kraft med resulterande jämna laggpulser, än fast man inte gör något annorlunda i programmet just då - verkar oavhängigt aktivitetstyp.

Vad kan det vara?
Är de relaterade?

Permalänk
Moderator

Vad har du provat för att åtgärda detta?
Vad har du för prylar? Full spec inkl. skrivare och OS.
Har du något antivirusprogram/brandvägg/antimalware på datorn? Har du kört en full scan? Prova även att scanna med de onlinescanners som finns för att få en second oppinion.

Permalänk
Medlem

Även "maximera-fönstret"-knappen i Word fladdrar hastigt blått ibland när man försöker spara och blåa "arbetar"-virveln ligger på i flera minuter. Word är helt låst, går inte att göra något alls under den tiden.
Även andra Worddokument är låsta.

"Ansluter till Skrivare" poppar upp även om skrivaren är avstängd.
Vad är det som skall ha kontakt med en skrivare och varför?
Vilka funktioner ansluter automatiskt?
Hur stänger man av det sökandet?

Full skann körs ofta