Kan ej kolla SVT eller logga in Viaplay

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2009

Kan ej kolla SVT eller logga in Viaplay

Hej
Jag har installerat om Windows 7 på min bärbara Asus K42JA och nu är den jättekonstigt.
När jag ska kolla Viaplay finns där ingen inloggning, whaat? det kommer alltså inte upp nått alternativ att logga in, även om jag klickar på någon match så händer inget.

När jag ska kolla på t.ex SVT PLAY så snurrar den bara, kommer ingen bild eller ljud??? whaat??

Och ibland när man ska ladda hem nån liten fil kan nedladdningen hänga sig.

Det kmr heller ingen indikation på vad jag ska göra utan den sammarbetar bara inte.

Vad ska man göra?
Nån drivrutin som behövs eller vaaad?

Ska tillägga att jag hade en GUL triangel på Terendo Tunneling, men den tog jag väck.

Vänligen hjälp !!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2008

Installerat senaste drivrutinen för nätverket från Asus hemsida?
Hur släckte du triangeln på Terendo Tunneling? Genom att uppdatera en drivrutin?

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Har du installerat Flash ?

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av jocke92:

Installerat senaste drivrutinen för nätverket från Asus hemsida?
Hur släckte du triangeln på Terendo Tunneling? Genom att uppdatera en drivrutin?

Tog väck den, ahh:/
??

Vissa sidor laddar inte helt heller så man måste ladda om dom igen.

Ja har för övrigt 100 mbts bredband

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av mrqaffe:

Har du installerat Flash ?

Ja Flash är installerat

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Aug 2011

Ring till SVT och kräv service. Du betalar 2076kr per år och då ska du för tusan också få lite hjälp när skiten strular?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2005
Skrivet av micke_mj:

Ja Flash är installerat

Provat att byta webbläsare?
Vilken installation av flash är installerad?

Prova att kryssa ur/i "Aktivera maskinvaruacceleration", högerklicka i fönstret.
Installera om drivrutinerna för grafikkortet, kanske blir något konstigt vid maskinvaruacceleration.

Kan ju prova om någon dns-cache stör ditt filmtittande.

Kör : ipconfig /flushdns

*# Sluta bumpa trådar*#

Just playing for fun ‾\o.0/‾

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Halmstad
Registrerad
Okt 2011

Har du senaste versionen av Silverlight installerat?

Rolig signatur

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av MrNeikter:

Ring till SVT och kräv service. Du betalar 2076kr per år och då ska du för tusan också få lite hjälp när skiten strular?

Det är tyvärr hos mig problemet är.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av MrNeikter:

Ring till SVT och kräv service. Du betalar 2076kr per år och då ska du för tusan också få lite hjälp när skiten strular?

Skrivet av Titane:

Provat att byta webbläsare?
Vilken installation av flash är installerad?

Prova att kryssa ur/i "Aktivera maskinvaruacceleration", högerklicka i fönstret.
Installera om drivrutinerna för grafikkortet, kanske blir något konstigt vid maskinvaruacceleration.

Kan ju prova om någon dns-cache stör ditt filmtittande.

Kör : ipconfig /flushdns

*# Sluta bumpa trådar*#

jag testa med Explorer och då får jag upp en inloggning på VIAPLAY men när jag trycker på den så händer inget...
sjukt skumt.

Var hittar man drivrutin för graifikkort?

Men kan Teredo tunneling ha med grejen att göra.?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2014

har du verkligen installerat alla drivrutiner från Asus?

Om inte, gör det först, du kan hämta dessa här:

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K42JA/HelpDesk_Downl...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2009
Skrivet av Sp0de:

har du verkligen installerat alla drivrutiner från Asus?

Om inte, gör det först, du kan hämta dessa här:

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K42JA/HelpDesk_Downl...

Har tagit hem det mesta, men får ta allt då.
Kanske en BIOS uppdatering ox?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Dec 2009

hemsidor laddar inte klart helt?
SVT play ser ut som det var 1982.
Har installerat java och alla drivrutiner ja kan hitta.

VAD är felet?:///