Kan inte ansluta till internet på vissa spel och webbläsaren. [HJÄLP]

Permalänk
Medlem

Kan inte ansluta till internet på vissa spel och webbläsaren. [HJÄLP]

Hejsan jag har ett konstigt problem som jag tror kom när jag skaffade antivirus efter jag ominstallerat datorn (crackat). Problemet är att min program inte kan ansluta till internet ibland och då brukar ipconfig /release och renew fungera men inte alltid. Jag kan ibland surfa men inte logga in på steam, lol osv men ibland funkar inte nått av dom. Ibland funkar allt förutom att prata i skype.

Problemet kommer rätt ofta, efter jag kört cmd kommandot så kan det fungera i 30-40 min innan det kommer tillbaka. Men det försvinner efter ett tag igen också vilket är skumt >.>.

Anledningen till att jag ominstallerade datorn var att jag inte kunde hitta servrar eller nått på csgo då brandväggen hade blockerat det utan att jag märkt. Detta märkte jag efter ominstallationen.. Jag har för nuvarande inget virusskydd endast Malwarebytes ant-malware och brandvägg av och windows defender av. Problemet är kvar även om Malwarebytes är avstängt.

Min fråga är såklart hur jag löser det?
Finns det något program som kan diagnosera internetanslutningen med?

provat: netsh winsock reset och liknande kommand men det kommer tillbaka endå och ipconfig /flushdns.

Visa signatur

X570S AORUS ELITE AX | AMD Ryzen 7 5800X3D | G.Skill 3600C16-16-16 4x8GB TridentZ | Kingston A2000 1TB M.2 NVMe 2st | ASUS GeForce RTX3080 TUF OC | Corsair Hydro H100x | Phanteks Eclipse P400S | Phanteks Revolt Pro 1000W

Permalänk
Moderator
Forumledare

*tråd låst*

§ 7

Piratkopiering
Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

Visa signatur

Forumets regler | Har du synpunkter på hur vi modererar? Kontakta SweClockers/moderatorerna

Jag stavar som en kratta

Gillar lök på discord