Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2012

ASUS-router delar ej uppkoppling

Hej Sweclockers!

Har haft datorn uppkopplad till internet genom LAN-kabel från datorn direkt in i ett LAN-uttag i väggen, alltså inget modem emellan.

Köpte en RT-N12 ASUS-router som jag kopplade in (väggen --> router --> datorn), men får den inte till att fungera.
Datorn hittar routern och jag kan komma in i config i routern. Routern visar även att den har internetkontakt genom fast sken från lampan.

Min mobiltelefon hittar Wifi-signalen, men även där inget internet - har dubbelkollat så att jag slog in rätt lösenord.

Min fasa är att jag köpt fel sorts router.
Min förhoppning är att ni känner till felet och enkelt kan hjälpa mig!

Tack för att just du tog dig tid att läsa detta!

Johan

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Nov 2005

Stäng av den någon timme så löser det sig.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2012
Skrivet av ubbe1:

Stäng av den någon timme så löser det sig.

Hej,

fungerade tyvärr inte :/

Nästa bra tips?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2005

*Felplacerad tråd flyttad, se §3.2 i reglerna*

Synpunkter på min moderering? Hör av dig via PM eller mail.

W7, Intel 5820K, Asus X99-S, Crucial DDR4 2133MHz 32GB, Sapphire 290X Tri-X, Intel 730 SSD, WD Black+Green+HGST, Silverstone FT02, Corsair AX1200, Corsair K90, Logitech MX518, Eizo 2736w, Eaton 5115 UPS. Huawei P20 Pro
* Stolt paragrafryttare *