Utbytesprogram för vilo-/väckningsknappen på iPhone 5

Permalänk
Medlem

Utbytesprogram för vilo-/väckningsknappen på iPhone 5

Hej!

Min vilo-/väckningsknapp har varit trasig ett tag på min iphone 5 så jag tänkte skicka in den till apple för en gratis reparation av detta.
Har skrivit in mitt serienummer på denna hemsidan https://ssl.apple.com/se/support/iphone5-sleepwakebutton/ och min mobil omfattas av programmet.

Nu till själva problemet, närmaste inlämnings ställe är i Göteborg för min del och är inte så sugen på att åka dit för att lämna in den och hämta ut den efter reparationen. Det finns också alternativet att ringa apple och beställa ett paket med betald frakt. Länken med ring apple går till denna sidan https://getsupport.apple.com/Issues.action . Sen klickar jag i trasiga knappar och skriver in serienumret igen och får lite olika alternativ med ring support, chatta med oss och skicka in för reparation. Men det kostar 339kr att ringa/chatta med dom och att skicka in den kostar 1889kr.

Är det någon annan som skickat in sin iphone 5 för utbyte av vilo-/väckningsknappen?
hur gjorde ni?

Permalänk

Hej
jag får precis samma resultat på Apple.se när jag anger mitt serienummer, först ok/gratis men sen när jag försöker beställa service så vill de (preliminärt) ha ca 1800:- + moms + frakt.

Löste sig det för dig?

/Per