Nytt FPS spel, fort!!!

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Robin2:

Skitsnack. Du behöver prova något annat om du verkligen tror att du behöver använda hjärnan i arena-FPS:en. Jag har varit Europamästare i UT och spelat CS på elitnivå och jag kan ärligt säga att det är precis lika hjärndött längst upp som det är längst ned. Ju högre upp du kommer ju mer instinkt använder du. Till slut är du en jävla robot som inte behöver tänka alls. Vill man göra något mer än att agera A.I. så måste du spela något med äkta strategi och inte bara lag-spel. För det behövs mer än två lag med vapen.

Prova NS2 så ska du få prova på äkta utmaning och nöje för första gången.

Vad tror du instinkten är rotad i? Även jag har spelat på hög nivå i QuakeWorld och Q3 och är väl medveten om att du tar dig inte från medel till toppen utan att använda hjärnan. Börjar du spela som en robot så kommer du att stagnera på toppen och folk kommer att gå om dig. Det har hänt flertalet proffs.

Jag behöver inte prova NS2 specifikt för att hitta en utmaning. Det räcker i princip med att prova vilket random FPS-spel som helst för att inse att du behöver börja använda hjärnan för att inte stagnera på en medelnivå.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Mineralvatten:

Ja, CSGO eller Quake Live, och snart nya Unreal Tournament

Nya Unreal skulle jag gärna spela, spelade det gamla, eller ett av dom gamla om det finns fler, ganska flitigt i lan och mot botar. Vore as kul att spela ett nytt, även ett nytt Quake Arena!

Men jag vil ändå ha lite mer verklighet, eller iaf vapen från denna planet och tid, älskar konceptet i Mw3, anser det nästan vara ett perfekt spelupplägg för mig, supersnabb action med specialistbonus som gör allt ännu snabbare och dig fuskigt bra. Vill bli belönad för att döda men känner att resterande CoD spel iaf belönar för bra med helikoptrar och uav som är rena fusket i sig. Felet med Mw3 är att det är ett "Infinity Ward-spel" vilket betyder, för en pc spelande CoD-fantast, bara dåliga saker.

Men alltså, är på jakt efter ett verkligt fps spel, eller iaf med verkliga människor och miljöer från jorden, helst i nutid och inte i framtiden där alla verkar ha kommit på osynlighetskläder, som i Titanfall och Crysis...

Skrivet av nanne:

Wolfenstein New Order ... finns visserligen robotar men det är alltid kul att skjuta nazister

Är ruskigt intresserad av detta spel, det ser skitbra ut och är gjort av min absoluta favorit speltillverkare. Hoppas de har en ny motor och ändrar fps-speladet en gång till!

Men tyvärr kan man ju inte spela online, det gillas inte...

Visa signatur

Aerocool DS Cube Svart Fönstersida - BitFenix Recon Fläktkontroller - Intel Core i7 4770K@3,5GHz - Intel 530 120Gb SSD - Asus Maximus VII Gene - XFX Radeon HD 7990@1,0GHz Quadfire - Seasonic 1200W Platinum - Corsair H55 - Corsair Dominator Platinum@2,4GHz - Steelseries Sensei Pro FNATIC Rubberized Modded - SteelSeries 6G v2 - SteelSeries Qck+

Permalänk
Medlem

Om du vill ha ett spel med lite högre skill ceiling än de vanliga klassiska shooters som CS, CoD osv så finns alltid Tribes Ascend. Kommer inga nya patcher dock så utvecklarna lämnade spelet för Smite. Men fortfarande ett bland de roligaste fps spelen att spela competetive på. Till skillnad från alla de andra spelen krävs det mycket träning och team kordination samtidigt som det skiljer sig ifrån de vanligaste fps spelen.

Här är ett litet montage jag gjorde innan jag slutade spela competetive på det.

Visa signatur

"Jag är inte dum, jag har bara lite otur när jag tänker."