Roliga kreativa moddningsförslag till skrivbord

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2012

Roliga kreativa moddningsförslag till skrivbord

Hej jag har tröttnat som vanligt... På min setup och jag skulle vilja göra nånting roligt med mitt chassi och skrivbord.

Skrivbord: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S99896735/#/S99852...

Chassi: http://www.inet.se/produkt/6901701/bitfenix-prodigy-vit-mitx

Allt funkar kreativitet, roliga förslag, håll i bordet stoppa ner chassit upp och ner och bakplåten rakt upp ur bordet allt möjligt roligt tack!:)

Kommer ni med bra förslag kommer jag göra en liten bygglogg och ge er crediten!:)

Budget, 500kr

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2010

Jag kan ju tipsa om ett perfekt projekt nu lagom till sommaren.

Vad som behöver köpas.
Pelarfläkt
Inbyggnadslåda
Hålband

Vad som ska göras:
Få bort foten och styrningsmekaniken till fläkten. Styrningen till fläkten ska byggas in i inbyggnadslådan och fästas förslagsvis under bordet i framkant. och sen så fäster du hela fläkten under bordet så att det blåser friskt på dig.

Jag gjorde detta för två somrar sen och kan rekomendera det, den syns nästintill inte om den är placerad längst bak underbordet och det fläktar på bra utan att fläkten är ivägen eller blåser rakt i micken på dina polare. Ifall du får blodad tand så kan man ju ta det lite längre. Jag byggde först in en switch som jag kopplade till min skrivbordslampa och sen byggde jag även in min udac nuforce. Det va rätt nice faktiskt. Men efter att jag flyttat och inte längre använder udac'en så satte ajg inte upp den under bordet igen. Kan även passa på att rekomendera att spara foten, vettefan vart min är. Jag borde ha sparat den men har ej återfunnit den efter flytten.

Kanske inte så datorrelaterat då det inte har något med ditt chassi å göra men man måste ju sitta skönt i hettan.

//
Hakke