Trädvy Permalänk
Stylingwebben
Plats
Örnsköldsvik
Registrerad
Nov 2013

Foto projektet

Hallå alla på Sweclockers!
Ska till att dra igång en rullande projekttråd på ett minst sagt annorlunda projekt. Ändamålet är att fixa bra exempelbilder för de produkter vi har på Stylingwebben. För att ta dessa bilder behövs det en snygg setup och det är resan dit jag tänkte dela med mig av.

Det unika med detta projekt blir att alla datorkomponenterna kommer vara 100% trasiga (så som hårddisk, moderkort, grafikkort etc.). Då det endast ska användas i fotosyfte så behöver inte en enda komponent fungera i datorn. Ström till belysning etc. kommer dras separat.

Nu till problemet som jag hade hoppas ni läsare delvis kan hjälpa till med. Då det inte säljs nya trasiga produkter (eller det händer väl) så har jag lite problem att hitta de jag behöver. Jag behöver trasiga datorprodukter som ser ut att vara nya (borde nog skriva detta även i forumdelen för överklockning, hehe). Så om ni har en eller flera trasiga datorkomponenter som ni ändå tänkt slänga så kan jag betala frakten för dem till mig och som ett tack får ni en rabattkupong i vår webbutik.

De vi har just nu är kortfattat bara ett datorchassi en svart "Fractal Design Define R4" samt alla andra produkter som Stylingwebben har.

Vad är det ni kommer få se i detta rullande projekt? Några saker jag kommer ta upp ingående är kabel sleeving (flertalet gånger med olika färgkombinationer), kabeldragning på olika sätt med olika tillbehör, belysning med ccfl, diodlampor, led slingor, EL wire m.m, applicering av vinyler, egna unika modifikationer och mycket mycket mer. Då stylingwebben även funderar på att börja sälja luft och vattenkylnings produkter kan det även hända att vi går in på det.

Allt som kommer att visas kommer vi beskriva så du själv kan göra det om du så önskar.

Om du vill bidra i projektet så skicka bara ett mail eller PM.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Apr 2014

Jag har en radeon 2900 använt några timmar innan det bara la av kan det vara något?

Chassi: Fractal Design Define XL R2 Titanium
Grafikkort: ASUS GeForce GTX 660Ti 2GB
Nätaggregat: Silver Power SP-SS500 500W
CPU: Intel Core i7-2700K Processor 3500 MHZ
Moderkort: ASUS ROG MAXIMUS V FORMULA

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örnsköldsvik
Registrerad
Feb 2002

Tack men nej tack Har fått tag i nyare saker som många använder i dagsläget i sina datorer. Men tack i alla fall!

-Star

Trädvy Permalänk
SweClockers
Andreas Dimestam
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002

§ 9 Marknadsföring och annonsering
Forumet får inte användas för annonsering eller marknadsföring av egen eller andras verksamhet.

*Tråd låst*