Blender - Problem med rendering av kort/video, allt blir "svart"

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2014

Blender - Problem med rendering av kort/video, allt blir "svart"

Hej!

Det e så att jag börjat att lära mig att animera lite i "Blender" mm.., i "Minecraft Format"

Men det e bara ett problem;
När jag försöker att rendera en video/ett kort så blir alla bara "svart", se bilden nedan;

Någon som vet hur man fixar detta? Har försökt att kolla runt lite på internet om detta, men har inte hittat något som har varit till hjälp..

Hoppas verkligen att någon av er där ute, vet hur man fixar detta!

//Isak

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av Isaken10:

Hej alla!

Det e så att jag börjat att lära mig att animera lite i "Blender" mm.., i "Minecraft Format"

Men det e bara ett problem;
När jag försöker att rendera en video/ett kort så blir alla bara "svart", se bilden nedan;
http://forumbilder.se/DDOKV/blender-1.PNG

Någon som vet hur man fixar detta? Har försökt att kolla runt lite på internet om detta, men har inte hittat något som har varit till hjälp..

Hoppas verkligen att någon av er där ute, vet hur man fixar detta!

//Isak

Jag vet inte riktigt hur det är med blender, men du kan ju kolla lite på renderinginställningarna. Du kan också se om det går att lägga till ljus (typ en strålkastare eller liknande).

Citera För Svar

CPU: I7 4770k GPU: GTX 780 Ti Moderkort: Asrock Z87 pro 3
PSU: Corsair CX750m 750w HDD: 1tb Seagate Barracuda
RAM: 8gb Crucial Ballistix 1600mhz OS: Windows 8.1 64-bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2014

Har du satt ut belysning?

// Anders