Permalänk
Medlem

problem corsair h80i

problemet är att jag inte fattar hur man ställer in fläktarna i medföljande program allt är på fullt flås
någon snäll jäkel som kan hjälpa en gammal gubbe

Permalänk
Medlem

Kanske detta kan hjälpa dig.
m.youtube.com/watch?v=gDkNMElTaao

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Kan också vara så att du har probs med firmware, efter uppdatering till 1.07 så slutade corsair link att fungera och pump plus radiatorfläktarna försvann.
Då avinstalerade jag rubbet och lade in det igen, nu fungerar allt som det ska.

Permalänk
Medlem

Smygolf Tack det löste sig

Permalänk
Medlem

samma problem som du beskrev innan i win 8.1 pro provat och intallerat om hundra gånger utan resultat. nån som har något tips?

Permalänk
Medlem

Har själv samma problem i win8.1.
De ska däremot gå och lösa.
Har inte brytt mig om de själv då jag ställde in fläktarna redan i win7, och de sparas som en profil i pumpen.

En polare har lösningen på de, ska höra med han senare.
De ända jag vet är att man ska in i registret och ändra.

Uodate:
Detta verkar funka för endel, funkade inte för mig däremot.
https://www.youtube.com/watch?v=5uBCLYmgcDo

Däremot efter att jag gjort detta så först då påpekade programmet att v1.07 finns tillgänglig.

Permalänk
Medlem

Okej tack så mycket ska prova detta i eftermiddag

Permalänk
Medlem

swesparky tack så mycket för hjälpen det fungerade

Permalänk
Medlem

hej igen! har då aldrig varit med om så mycket strul med en dator i hela mitt liv! nu har jag äntligen fått ordning på allt strul! ja förutom att jag inte kan ställa in nånting igen i corsairs program. youtube länken som swesparky länkade fungerade förut. nu har jag fått gjort en ominstallation mm. allt är rätt kopplat och jag har gjort som youtube inlägget visar men denna gången funkar det inte! någon som har något förslag? går det att reset pumpen eller något liknande så man kan börja om och få fart på det igen? mvh steve

Permalänk
Medlem

Jag fick avinstallera Link och drv, starta om burken och sen in med skiten igen. Då funkar det..