Problem med scrollning och proxy som alltid ställer sig till manuell

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kristinehamn
Registrerad
Jan 2002

Problem med scrollning och proxy som alltid ställer sig till manuell

Hej. Jag har problem med vår surfplatta som är en samsung galaxy note 10.1 2014 edition. När jag är inne i Outlook (Hotmail) så kan jag plötsligt inte scrolla längre inne i mailen. Däremot på de flesta andra ställen, pilarna upp och ner funkar dock men det går så segt så då är ju smidigheten borta och datorn är bättre. Hur löser jag detta? Jag har google chrome förresten.

Sen så efter att jag installerat kaspersky ineternet security så ställer den om sig till manuell Proxy stup i kvarten så man inte kan surfa. Det är ju löst genom att hela tiden gå tillbaka till inställningar och sätta på automatiskt men det är ju tråkigt. Har också sett att den verkar förnya uppkopplingen mot routern varje gång det ställs om till manuell. Några idéer om lösning där? Jag har provat med en nyare kaspersky men det gjorde ingen skillnad.

Intel 4690K, Asus Z97-P, Sapphire tri-x 290, Corsair 8GB vengeance, asus xonar d2/pm, Cooler Master HAF932, 250GB sata2 samsung spinpoint, HX520W Corsair nätdel, Plextor 128GB M5Pro, Samsung s27a850t, Windows 7 64bit.