Du använder för närvarande inte en bildskärm...

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trädet
Registrerad
Sep 2014

Du använder för närvarande inte en bildskärm...

Jag uppdaterade NVIDIA GeForce Experience och sen efter det så ville jag öppna upp NVIDIA kontrollpanelen men då kommer en error flik upp och det står ''Du använder för närvarande inte en bildskärm ansluten till en NVIDIA GPU-enhet''. Vad ska jag göra för att kunna öppna upp NVIDIA kontrollpanelen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mantorp
Registrerad
Sep 2010

Vad är det för dator?

Moderkort: GA-Z170N-Gaming , Minne: 2X8GB HDD1: 840 EVO 250Gb, HDD2: 860 Evo 500Gb CPU: 6700K, Kylning: NH-D15 GPU: MSI GTX 1070 Gaming X Låda: Define Mini, PSU: RM650i Mus: Harpoon RGB, Tangentbord: Strafe RGB MX SILENT
Monitor: XB271HU / XG270HU
Surfplatta: Huawei Mediapad M5, Telefon: Nokia 8
Media-dator: GA-H87N-WIFI, i3-4130, 8GB minne ,K400 tgb

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2008
Skrivet av HEDMAN1337:

Jag uppdaterade NVIDIA GeForce Experience och sen efter det så ville jag öppna upp NVIDIA kontrollpanelen men då kommer en error flik upp och det står ''Du använder för närvarande inte en bildskärm ansluten till en NVIDIA GPU-enhet''. Vad ska jag göra för att kunna öppna upp NVIDIA kontrollpanelen.

Du har kopplat skärmkabeln till grafikkortet och inte moderkortets grafik?

Desktop:NZXT H440 Black/Blue - MSI X99S SLI Plus - i7 5820k @ 4.5Ghz - Noctua NH-D15 - Crucial 32GB @ 2400 CL14 - Asus GTX 780 Ti - Asus GTX 470 - Lycom Firewire 400 LP kort - 2x Samsung 850 Pro 1TB - Seasonic 1200w 80+ Platinum Laptop: Macbook Pro Retina (Late 2013) - 1TB SSD - 16GB RAM - 2.6Ghz Intel i7 - nVidia 750 GT

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trädet
Registrerad
Sep 2014

En THOR.

Operativsystem: Genuine Windows® 8 64-bit (ENEU/DA/NO/FI/SV)

Processor: Intel® Core™ i5-4570 Processor (6MB Cache, 3.2 GHz)

Moderkort: Gigabyte GA-Z87MX-D3H

RAM: 8GB DDR3, 32 GB, 4 Memory slot(s) (DDR3 2933(O.C.)/1600/1333MHz)

HDD: Seagate Barracuda 1TB

Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 650Ti 1GB (1032Mhz)

Ljudkort: Realtek® ALC892 codec

Om detta hjälper.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Umeå
Registrerad
Feb 2010

Nvidia experience som bråkar, ominstallera drivisarna.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Trädet
Registrerad
Sep 2014
Skrivet av zoqi:

Nvidia experience som bråkar, ominstallera drivisarna.

Menar du drivrutinerna då?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2010
Skrivet av HEDMAN1337:

Menar du drivrutinerna då?

Ja.

EDIT: Och som ovan, se till att du har kopplat skärmkabeln i grafikkortet, inte moderkortet.

3770k 5GHz @ 1.37V NH-D15 - ASRock Z77 Extreme4 - Corsair Vengeance 16GB - Asus GTX 1070 ROG STRIX @ 2050MHz - Samsung 830 128GB/Samsung 850 Evo 500GB - Antec TP 650W - Fractal Design Define R4
Full spec

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jan 2019

Jag har en helt ny dator med en i5 9600k, asus dual geforce gtx 1070 oc, 16gb ddr4 3000mhz ram, Asus rog strix z390-f moderkort och ett RM650x nätaggregat. När jag ska gå in på nvidia kontrollpanel så får jag fram medelandet "du använder för närvarande inte en bildskärm ansluten till en NVIDIA GPU-enhet". Och även när jag skulle spela black ops 4 så laggade det jättemycket i menyerna på lägsta intällningar. Jag vet ej hur jag fixar detta men hoppas någon datorkunnig kan hjälpa mig.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2012
Skrivet av Maax5:

Jag har en helt ny dator med en i5 9600k, asus dual geforce gtx 1070 oc, 16gb ddr4 3000mhz ram, Asus rog strix z390-f moderkort och ett RM650x nätaggregat. När jag ska gå in på nvidia kontrollpanel så får jag fram medelandet "du använder för närvarande inte en bildskärm ansluten till en NVIDIA GPU-enhet". Och även när jag skulle spela black ops 4 så laggade det jättemycket i menyerna på lägsta intällningar. Jag vet ej hur jag fixar detta men hoppas någon datorkunnig kan hjälpa mig.

Ställer samma fråga som ställdes till TS, du har kopplat in sladden som går till skärmen i någon av grafikkortets utgångar, och inte i den som sitter bland alla andra kontakter på moderkortet?

Är du osäker kan du ju ta ett foto där man ser alla sladdar på baksidan av datorn och posta i tråden

Nu lurade jag dig allt att slösa bort ett par värdefulla sekunder av ditt liv på att läsa denna fullständigt poänglösa signatur!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Huddinge/Stockholm
Registrerad
Jan 2015

Låter definitivt som att du kopplat in skärmen i fel uttag på datorn

Dator 1: | i7 7700k | MSI GTX 1080 Gaming X | MSI Z270 Gaming pro carbon | Corsair LPX DDR4 16 GB | FD define S | Samsung 850 EVO 1TB | Noctua NH-U12S | Corsair RM750x 750W | Windows 10
Skärm 1: ASUS 27" ROG SWIFT PG279Q 1440p @ 165Hz/IPS/G-Sync

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2019
Skrivet av Maax5:

Jag har en helt ny dator med en i5 9600k, asus dual geforce gtx 1070 oc, 16gb ddr4 3000mhz ram, Asus rog strix z390-f moderkort och ett RM650x nätaggregat. När jag ska gå in på nvidia kontrollpanel så får jag fram medelandet "du använder för närvarande inte en bildskärm ansluten till en NVIDIA GPU-enhet". Och även när jag skulle spela black ops 4 så laggade det jättemycket i menyerna på lägsta intällningar. Jag vet ej hur jag fixar detta men hoppas någon datorkunnig kan hjälpa mig.

Jag har samma problem som dig om du har fixat problemet så kan du hjälpa mig med tack

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Tyresö
Registrerad
Apr 2008
Skrivet av Maax5:

Jag har en helt ny dator med en i5 9600k, asus dual geforce gtx 1070 oc, 16gb ddr4 3000mhz ram, Asus rog strix z390-f moderkort och ett RM650x nätaggregat. När jag ska gå in på nvidia kontrollpanel så får jag fram medelandet "du använder för närvarande inte en bildskärm ansluten till en NVIDIA GPU-enhet". Och även när jag skulle spela black ops 4 så laggade det jättemycket i menyerna på lägsta intällningar. Jag vet ej hur jag fixar detta men hoppas någon datorkunnig kan hjälpa mig.

Du har som andra påpekat troligen kopplat skärmen till moderkortet vilket gör att din processor även agerar grafikkort. Det sitter ett Intel® UHD Graphics 630 inbyggt i processorn.

Intel i7 8700 | ASUS Prime Z370-P | Corsair 16GB 3000MHz | ASUS GTX 1080 8 GB @ 2100MHz/11080MHz | Fractal Design Define C | Corsair RMX750x | Cooler Master Hyper 212 EVO

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jan 2005

@Jjjjjjjjj:

Som många andra har skrivit, har du kollat att kabeln till skärmen sitter på rätt ställe? Den ska sitta i grafikkortet och inte i moderkortet.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Jul 2011

därför man slänger geforce experience åt pipsvängen och bara laddar ner drivrutinen vid sidan av... mit GeForce experience ger mig den vanliga " en ny drivrutin finns nu tillgänglig " men när jag trycker på den så kommer bara " ett fel inträffade, försök starta om programmet " i en infinite loop. tog bort skiten. + att Nvidia Webhelper drar bandbredd i onödan ( om man har bockat för att den ska leta efter optimeringar till spelen, tror denna är i bockad som standard )

Friskt kopplat, Hälften brunnet

ASUS STRIX 980 GTX | Asus P8Z68 Deluxe-Gen 3 | Intel Core i7 3770K | 32 GB Crucial Ballistix DDR3 1600MHz CL9 (4 x 8GB) | Noctua NH-D15 | samsung 850 Pro SSD 120gb | Fractal Define R5 | Seasonic Force 80+ Gold 750W | Logitech G910 Orion Spark | Steelseries Rival 710 |