Hjälp att hitta ett bra spillsäkert tangentbord.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gävle
Registrerad
Jan 2014

Hjälp att hitta ett bra spillsäkert tangentbord.

Hejsan,

Nu har jag precis haft sönder mitt fjärde tangentbord på 2 år och börjar tröttna lite. Jag antar att jag är lite väl klumpig och jag lär inte sluta dricka vid datorn heller så då tänkte jag leta efter ett tangentbord som inte går sönder av att man spiller på det. Skulle gärna få lite tips på spillsäkert tangentbord som gärna kan vara trevligt att använda då jag sitter vid datorn och spelar en hel del.

Sökte på prisjakt och klickade i spillsäkert där och måste säga att jag fick inte upp så många val. Kan tänka mig att det är en hel del som fattas då informationen på prisjakt inte alltid är 100% korrekt. Det enda jag fick upp som såg ens någorlunda ok ut var http://www.siba.se/product/15492734/k290-tangentbord och http://www.misco.se/Product/Product.aspx?P_ItemId=8371231&hbx... men även de två skriker inte direkt kvalité. Kensington tangentbordet ser inte heller speciellt spillsäkert ut.

Jag har inte speciellt höga krav, skulle föredra om det fanns snabbknappar för höja och sänka volymen och vill gärna att det kostar runt 500 kr.

Tack på förhand.
Niklas

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2014

Skulle köpt det där Logitech som du länkade till, de tangenterna är riktigt sköna att skriva på för att inte vara mekaniskt.