Måste dra ut och sätta in musen varje gång jag startar datorn?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2010

Måste dra ut och sätta in musen varje gång jag startar datorn?

Som topic lyder, musen startar aldrig när jag startar upp datorn vilket gör att jag måste "starta om" den varje gång genom att dra ut usb:n. Någon som vet varför datorn inte hittar musen direkt? Är en razer naga, har laddat ner razers program Razer Synapse med drivrutiner men det hjälper inte. Programmet hittar musen och fungerar felfritt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Min röda stol
Registrerad
Jul 2014
Skrivet av FruitNinja:

Som topic lyder, musen startar aldrig när jag startar upp datorn vilket gör att jag måste "starta om" den varje gång genom att dra ut usb:n. Någon som vet varför datorn inte hittar musen direkt? Är en razer naga, har laddat ner razers program Razer Synapse med drivrutiner men det hjälper inte. Programmet hittar musen och fungerar felfritt.

Har du testat en annan usb port? kanske är nåt sånt :s

| Rotmoset På Burk => | R4 Define | i5 Kvarg Extreme Edition (4670K) @ 4.3Ghz, 1.275V w/ PH-TC14PE | Asrock Z87 Extreme6/ac | GTX 1080 SuperJetStream @ Stock/StockMhz | HyperX Fury 16GB 4x4 @ CL10 1600Mhz | RM650 | Kingston V300 120GB | 2TB HDD | Logitech G710+ | QPad QH-85 | Naos 7000 @ 800DPI | LG G4 (Rooted) | Acer GN246HLBbid @ 1920x1080 144Hz | BenQ G2420HDBL @ 1920x1080 60Hz |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2013

Har samma fel W8.1

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Söder om stockholm
Registrerad
Apr 2011

min mus o tangentbord startar efter cirka 30 sekunder, kanske liknande problem? Hur fixar man skiten.

Gtx 970 i5 2500k 4,4ghz Noctua NH-D14
Corsiar RM 850w guld - Silverstone Fortress FT04 - G.Skill 8GB 1600mhz - MSI Z68 GD55
A-Data 256 GB - 640GB WD Blue - 500GB Extern USB 3.0 - 250GB Extern USB 2.0
Sennheiser pc 360 - Asus Xonar D1 - CM Storm QuickFire Ultimate Brown - Dell U2412M

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2007
Skrivet av FruitNinja:

Som topic lyder, musen startar aldrig när jag startar upp datorn vilket gör att jag måste "starta om" den varje gång genom att dra ut usb:n. Någon som vet varför datorn inte hittar musen direkt? Är en razer naga, har laddat ner razers program Razer Synapse med drivrutiner men det hjälper inte. Programmet hittar musen och fungerar felfritt.

Skrivet av Bloodsbane:

Har samma fel W8.1

Skrivet av simme300:

min mus o tangentbord startar efter cirka 30 sekunder, kanske liknande problem? Hur fixar man skiten.

Har ni pluggat in Mus/T-Bord som sitter närmast ps/2 ingången?
Om inte så prova det/starta om enheten och uppdatera diverse drivrutiner.

Pc 1--> [AsRock DualSata2][AMD4600+X2][7800GT] [Intel SSD X-25 80GB G2][1TB F3][750GB IDE][4GB XMSCorsiar]Pc 2--> [Asus Crosshair] [AMD 4800+X2] [2st 8800GT i SLI] [RAID 0 2x250GB] [6GB XMSCorsair] [Corsair HX750]Pc 3-->[NAS DNS-323 3TB][Skärmar=24",24",24" Eyefinity]Pc 4--> AsRock P67 Extreme 4,i7 2600K @ 4.0 GHz,830 256GB,16GB 1600MHz,HD 6950 2GBFoto [Nikon D3100][70-300/35 1,8/18-55

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Maj 2013
Skrivet av skog1s:

Har ni pluggat in Mus/T-Bord som sitter närmast ps/2 ingången?
Om inte så prova det/starta om enheten och uppdatera diverse drivrutiner.

Har nu ändrat till dom USB uttagen återkommer med svar om det går eller inte

Trädvy Permalänk
Inaktiv
Registrerad
Jan 2008

Brukar ha det problemet när jag väcker datorn från sleep de senaste veckorna, både mus och tangentbord. Datorn är ett par år gammal. Kan det vara någon Windowsuppdatering?