Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2009

Köpa begagnad hos elgreen

Eftersom det inte finns en dator för mina behov o plånbok dvs
Processor i5 el i7 minst 2GHz
15,6" Full-HD skärm (1920 x 1080) matt
för max 6 000 kr
så funderar jag på att köpa en begagnad dator och undrar om det finns någon här som har erfarenhet av företaget elgreen?
Eller om ngn har andra tips!

Tack på förhand!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lund
Registrerad
Mar 2012

Jag har beställt och skickat tillbaka till elgreen, de var hela tiden ytterst hjälpsamma, i allt från köp till retur. Kan rekommendera de! Svarade snabbt på mejl och var alltid tillgängliga på telefon. Fick t o m en av de anställdas mobilnummer om jag behövde komma i kontakt med de under konstiga tider

Speldator: Intel i5 2500K, Sapphire Radeon R9 390, Team Group Extreem 8 GB, Team Group Dark Force 480 GB, Corsair Obsidian 350D
Spel: Logitech G502, Logitech G710+, CM Storm Speed-RXL, HyperX Cloud
Skoldator: Sony Vaio Pro 13"
Mobilt: OnePlus One 64 GB Sandstone Black

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Norrbotten
Registrerad
Aug 2007

Nu har jag bara handlat en dator från elgreen, men det gick väldigt fort och smidigt. Dom är ruggigt snabba på att svara på frågor per epost.

Skulle inte tveka på att handla hos dom igen om jag finner något erbjudande intressant, dock så tycker jag att dom blivit marginellt dyrare på vissa produkter jämfört med förut, tycker också att "prischock" kategorin ger mig just en chock pga högt pris. Har varit x antal (i mitt tycke) "kvaddade" datorer till höga priser där.

Kikar dock in där då & då och ser om man kan göra något klipp