VLC Streamer Helper strul

Permalänk
Inaktiv

VLC Streamer Helper strul

Tja, jag har det här programmet som heter VLC Streamer Helper, för er som inte vet så låter det mig streama videos till samma app på min Ipad. Problemet är att om jag tittar på något i mer än typ en halvtimme så blockar mitt antivirusprogram streamen. Finns det nåt jag kan göra så att antivirusen släpper förbi streamen. Antiviruset är en piratad kopia av eset smart security 8, ifall det spelar nån roll. Jag är oändligt tacksam för all hjälp.

Dessutom vill jag förvarna alla som tar upp de moraliska felen med piratande inte kommer kunna ändra min åsikt om det, så sparar jag er lite tid.

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd låst enligt §7*

Citat:

§ 7
Piratkopiering
Det är inte tillåtet att sprida länkar till piratkopior. Det är inte heller tillåtet att diskutera hur man kringgår kopieringsskydd eller olovligen kopierar upphovsrättskyddade verk.

All antydan till innehav av piratkopierat material är förbjuden.

Trots att det kan vara lagligt att göra privata kopior är diskussioner om detta inte tillåtet. Svensk och internationell lagstiftning är svårtolkad och föränderlig och eftersom forumets moderatorer inte är jurister som kan bedöma varje enskilt fall är samtliga diskussioner av denna typ förbjudna. För mer information om § 7, se FAQ.

/moderator

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...