Zone:ing problem, Instance not Found

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Jul 2004

Zone:ing problem, Instance not Found

Har återaktiverat mitt Wow efter ett par års frånvaro,dels för att lvla lite casual, och se vad som skett sedan sist, har dock ett jätteproblem med att gå mellan zoner, att att ens komma in på realm char select screen

När min char byter zon "via laddning" skärmen (HS, Inst, Zepplin m.m.) funkar det enbart sporadiskt, Zeppelinare kanske 90%, HS 50% beroende på var jag är, Instancer funkar efter flera försök, och raids går inte alls (lyckats en gång att ta mig in i gamla MC via "riktiga" ingången i BRD).

Har prövat flera ändringar av inställningar fram och tillbaka, och kommer ingenstans till vad problemet kan vara. Prövat att köra på min HTPC, och då är det inga problems alls, samma nätverk, uppkoppling m.m. Det fungerade till och med att gå in i raiden på HTCPen, logga ut och logga in på min vanliga dator och spela vidare (efter 10 försök för att komma förbi realm selection).

Min slutsats är att det är något konstigt med den stationära, försökt med att disabla anti-virus temporärt, uppdatera drivrutiner för nätverkskortet, lagt in all port-forwarding Blizzards anger i routern (brandvägg i routern, ingen windows brandvägg).

Vet inte vart mer jag kan vara inne och ändra, både min stationära och HTPC har installerat wow denna vecka så det finns inget gammalt liggandes, båda har win7, tacksam för alla förslag om hur jag avhjälper detta.

| Intel i2500k | 16g Ram | Gigabyte 7870 OC 2GB |

Trädvy Permalänk
Moderator
Registrerad
Aug 2007

Kan vara så att din installation har blivit korrupt. Har du provat att installera om?
Ett annat tips kan vara att kolla ditt minne.

Använd gilla för att markera nyttiga inlägg!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Jul 2004

Tacj för tipsen, redan prövat ominstallation, och tyvärr gav memtest inget, ska dock pröva att köra med resp. ram sticka separat och se om det hjälper.

| Intel i2500k | 16g Ram | Gigabyte 7870 OC 2GB |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Maj 2003

Har du comhem?

Om JA, så är det enormt många comhem användare som har det problemet.

i5-4690K @ 4.5ghz/ 8GB / 250GB SSD / GTX 970 / Win 10

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2010

comhem = aids/ebola om man ska spela helt seriöst.... jag flytta för några månader sedan från telia till mitt nuvarande boende.
Det fanns inte fiber men skulle komma inom kort. Jag kunde inte spela trots att jag hade deras max på 50/50 eller va dom nu lova mig.
sen fick jag tele2 och alla mina problem är lösta..... helt sjukt...