"Dela kundvagnar/Skapa länk"-funktionen borta?

Trädvy Permalänk
Festpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012

"Dela kundvagnar/Skapa länk"-funktionen borta?

Har ni tagit bort "skapa länk" funktionen?
Hittar den varken inloggad eller efter rensad cache och cookies.

Är den tillfälligt nere bara? (Märkte att ni uppgraderar hanteringen att ta bort produkter, man slipper ladda om sidan efter varje borttagning)

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Officiella Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

Fungerar för mig.

test: http://www.inet.se/kundvagn/visa/7453998/2014-12-10

så här ser kundvagnen ut för mig:

Trädvy Permalänk
Festpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av m4gnify:

Jag saknar knapparna helt.

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Officiella Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Master of Overkill
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2011

Du är för dålig för att kasta kundvagnar?

CASE Hex Gear R80 CPU 8700k @5.2GHz GPU GTX 1080 RAM G.Skill Trident Z RGB 4266MHz CL19 @ 3733 CL14 PSU EVGA T2 1600W SSD 900p 280GB PCI, 860 Pro total 8TB Headphones DT990 250Ω Screen ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz G-SYNC , Asus 32" Curved ROG Swift XG32VQ FREE-SYNC
Motherboard MSI Z370 GODLIKE GAMING -One Board to Rule Them All Watercooling 360+480 Hardware Labs Black Ice SR2 White 8 Port

Trädvy Permalänk
Festpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av tvelander:

Du är för dålig för att kasta kundvagnar?

Eller så har jag förbrukat min årliga kvota då Inet säljer för många av mina föreslagna kundvagnar?

Saknas både i Chrome och Firefox.

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Officiella Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Master of Overkill
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2011
Skrivet av DavidtheDoom:

Eller så har jag förbrukat min årliga kvota då Inet säljer för många av mina föreslagna kundvagnar?

Saknas både i Chrome och Firefox.

Haha jag vet faktiskt inte helt ärligt

CASE Hex Gear R80 CPU 8700k @5.2GHz GPU GTX 1080 RAM G.Skill Trident Z RGB 4266MHz CL19 @ 3733 CL14 PSU EVGA T2 1600W SSD 900p 280GB PCI, 860 Pro total 8TB Headphones DT990 250Ω Screen ASUS ROG SWIFT PG258Q 240Hz G-SYNC , Asus 32" Curved ROG Swift XG32VQ FREE-SYNC
Motherboard MSI Z370 GODLIKE GAMING -One Board to Rule Them All Watercooling 360+480 Hardware Labs Black Ice SR2 White 8 Port

Trädvy Permalänk
Inet
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2007

Ser ut som att du skapade den kundvagnen precis efter att vi släppt en ny och uppdaterad version. Kan eventuellt vara så att det har något med det att göra.

Vi har testat kundvagnen ovan i Safari, IE11 / IE9, Chrome och Firefox och kan inte få fram samma fel.

Om du skapar en helt ny kundvagn ser du fortfarande inga knappar? Vad har du för version på webbläsaren isåfall.

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Twitter

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014
Skrivet av inet.se:

Ser ut som att du skapade den kundvagnen precis efter att vi släppt en ny och uppdaterad version. Kan eventuellt vara så att det har något med det att göra.

Vi har testat kundvagnen ovan i Safari, IE11 / IE9, Chrome och Firefox och kan inte få fram samma fel.

Om du skapar en helt ny kundvagn ser du fortfarande inga knappar? Vad har du för version på webbläsaren isåfall.

Hej, jag har exakt samma problem!
Jag har testat att göra ny kundvagn, startat om chrome, startat om datorn. men får ändå inte till det. ^
Vad kan det vara för fel?

Edit: Har testat att rensa all historik/cookies etc, samt att vara in/utloggad på sidan. och gjort ny kundvagn efter det.

Edit2: fungerar däremot i IE, men har ingen aning om vilket IE jag har.

använder windows 7 om det är till någon nytta

EDIT3: Jag löste det! behövde tydligen stänga av adblock för att det ska funka.
något ni på inet kanske bör fixa, det är rätt många som använder det.

Citera för svar!

MB: Asus Maximus III Gene CPU: I7 860 4ghz HT Kylning: Antec 920 GPU: EVGA 770 2GB RAM: Corsair 12GB 1600mhz XMS3 2x2GB + Vengence HP 2x4GB SSD: Samsung EVO 840 120GB HDD: Samsung 1Tb 7200rpm, Seagate 2TB 7200rpm Chassi: Fractal Design Define Mini

Trädvy Permalänk
Festpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av inet.se:

Ser ut som att du skapade den kundvagnen precis efter att vi släppt en ny och uppdaterad version. Kan eventuellt vara så att det har något med det att göra.

Vi har testat kundvagnen ovan i Safari, IE11 / IE9, Chrome och Firefox och kan inte få fram samma fel.

Om du skapar en helt ny kundvagn ser du fortfarande inga knappar? Vad har du för version på webbläsaren isåfall.

Verkar som att JonatanR hade helt rätt. Adblock inaktiverar de 4knapparna. Måste gräva lite i varför känner jag.

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Officiella Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Inet
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2007
Skrivet av JonatanR:

Hej, jag har exakt samma problem!
Jag har testat att göra ny kundvagn, startat om chrome, startat om datorn. men får ändå inte till det. ^
Vad kan det vara för fel?

Edit: Har testat att rensa all historik/cookies etc, samt att vara in/utloggad på sidan. och gjort ny kundvagn efter det.

Edit2: fungerar däremot i IE, men har ingen aning om vilket IE jag har.

använder windows 7 om det är till någon nytta

EDIT3: Jag löste det! behövde tydligen stänga av adblock för att det ska funka.
något ni på inet kanske bör fixa, det är rätt många som använder det.

Skrivet av DavidtheDoom:

Verkar som att JonatanR hade helt rätt. Adblock inaktiverar de 4knapparna. Måste gräva lite i varför känner jag.

Vilken adblock-version kör ni och vilka listor prenumererar ni på? Vi har testat själva och lyckas inte återskapa problemet med vanligaste listorna..

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Twitter

Trädvy Permalänk
Festpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av inet.se:

Vilken adblock-version kör ni och vilka listor prenumererar ni på? Vi har testat själva och lyckas inte återskapa problemet med vanligaste listorna..

Återkommer när jag kommer hem. Bifogar även eventuella manuellt inlagda regler senare.

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Officiella Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014
Skrivet av inet.se:

Vilken adblock-version kör ni och vilka listor prenumererar ni på? Vi har testat själva och lyckas inte återskapa problemet med vanligaste listorna..

jag kör adblock plus 1.8.8

Om jag istället ställer in det såhär så funkar det igen

Citera för svar!

MB: Asus Maximus III Gene CPU: I7 860 4ghz HT Kylning: Antec 920 GPU: EVGA 770 2GB RAM: Corsair 12GB 1600mhz XMS3 2x2GB + Vengence HP 2x4GB SSD: Samsung EVO 840 120GB HDD: Samsung 1Tb 7200rpm, Seagate 2TB 7200rpm Chassi: Fractal Design Define Mini

Trädvy Permalänk
Festpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av inet.se:

Vilken adblock-version kör ni och vilka listor prenumererar ni på? Vi har testat själva och lyckas inte återskapa problemet med vanligaste listorna..

Kör Adblock Plus 2.6.6

Jag har:

  • EasyList

  • Malware Domains

  • Easy Privacy

  • Fanboy's Social Blocking List

(dessa är alla aktiva).

Samtliga nedladdade 18dec förutom Fanboy som är nedladdad 16dec.
De manuellt tillagda är endast undantag, inga extra blockningar.

Firefox 34.

Fungerar fortfarande inte med Adblock igång.

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Officiella Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Inet
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2007
Skrivet av JonatanR:

jag kör adblock plus 1.8.8

http://i.gyazo.com/935ac66d8b44b8d114a420a5c81df02b.png

Om jag istället ställer in det såhär så funkar det igen

http://i.gyazo.com/fb52771d8d350c0b561db8466664f75e.png

Skrivet av DavidtheDoom:

Kör Adblock Plus 2.6.6

Jag har:

  • EasyList

  • Malware Domains

  • Easy Privacy

  • Fanboy's Social Blocking List

(dessa är alla aktiva).

Samtliga nedladdade 18dec förutom Fanboy som är nedladdad 16dec.
De manuellt tillagda är endast undantag, inga extra blockningar.

Firefox 34.

Fungerar fortfarande inte med Adblock igång.

Det är "Fanboy social list" som blockerar "sharebuttons" vilket normalt syftar till såna för att dela på Twitter, Pinterest, Google+ etc. Vi kommer efter nyår publicera en ny version av hemsidan som döper om våra kundvagnsknappar så dom inte fastnar i det filtret.

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Twitter

Trädvy Permalänk
Festpilot, Geeks Gaming
David Kvist
Plats
Göteborg
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av inet.se:

Det är "Fanboy social list" som blockerar "sharebuttons" vilket normalt syftar till såna för att dela på Twitter, Pinterest, Google+ etc. Vi kommer efter nyår publicera en ny version av hemsidan som döper om våra kundvagnsknappar så dom inte fastnar i det filtret.

Misstänkte det med, att de var lite roligt döpta knappar. En hotfix är ju att avaktivera adblock på er sida men det är ju inte alla som märker att något är fel.

Två brutala sär skriv ning ar.

Synpunkter på min moderering? Kontakt:
| PM:a mig | Maila mig | PM:a Moderatorerna | Kontaktformuläret |
Testpilot, Moderator & Geeks Gaming Huvudadmin
| Geeks Officiella Discord-server |
Forumregler

Trädvy Permalänk
Inet
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2007

Det här ska nu vara uppdaterat så det inte fastnar i filtret!

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Twitter