Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2012

Laptop DOTA2 medium/high

Hej!

Ska köpa en ny laptop. Aldrig spelat några mer avancerade spel än age of empire 2 tidigare men fastnade helt för DOTA2 när jag testade det hos en kompis. Söker därför en laptop som klarar av DOTA2 på typ medium/high utan att det hackar pga datorns prestanda. Det viktigaste är alltså att spelet ska flyta, inte att det ska se förbaskat snyggt ut. Annars surfar jag bara, skypear, lyssnar på musik, kollar på film osv, det vanliga mao. Vill helst betala så lite som möjligt för så mycket dator som möjligt, runt 4-7 k sek. Dock sett att många här rekomenderat någon lenovo y50-70 för 7990 och en asus för samma pris till andra som sökt efter billiga gaming laptops. Är det värt att lägga ut en extra tusenlapp för någon av dom eller kommer jag bara slänga ut pengar på mer prestanda än jag kommer använda?

God jul på er!

/Patrik

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2012

Och vad får jag för stationärt i samma prisklass? Reser dock mycket så vill gärna ha något i 5-6 k klassen isf så man kan köpa någon riktig skräplapp som tillbehör.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2012

http://www.mediamarkt.se/mcs/product/LENOVO-Z50-75-80EC007AMT...

Hittade denna kraftigt nedsatt efter att ha kollat runt lite, håller den måttet?

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2012

Fick bli denna kraftigt nedsatta maskin! Låg på 7k på elgiganten atm såg jag. Prisvärd?

http://www.billigteknik.se/hogprestanda-dator/11830-hp-envy-1...

Är sedan tidigare rätt negativt inställd till HP pga deras fläktar men hoppas dom ordnat det lite bättre nu. Men när man går på budget kan man inte kräva för mycket. Stark ghz på processorn och relativt bra grafikkort osv. Vad tror ni om den? Och hur stor skillnad är det med AMD delar i datorn istället för INTEL som jag alltid haft innan? Tror ni den kommer fixa DOTA2 på hyffsade inställningar utan hack?