SLI+WOW fungerar dåligt/inte alls?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002

SLI+WOW fungerar dåligt/inte alls?

Hej Sweclockers!

Jag har börjat spelat WoW igen med ett helt nytt system, problemet är att jag inte lyckas få SLI att fungera tillsammans med WoW.
Om jag aktiverar SLI så får jag lägre FPS än med ett grafikkort.
Är det så att WoW inte har något SLI stöd? Eller finns det någon lösning som gör att jag kan dra nytta av mitt andra grafikkort?

Jag har hört att det brukar finns specifika SLI profiler för olika spel som ska optimera spelen bättre för SLI? Men det kanske inte gäller wow.
Vad jag läst mig till så ska man tydligen få en FPS ökning med SLI i WoW, men när jag aktiverar SLI så får jag en lägre FPS än med ett kort..
Så jag söker efter en lösning och hoppas att någon här på forumet är lite mer kunnig än jag angående detta problem.

Om man kollar på den här benchmarken http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_980_SLI...
Där får dom 50 FPS ytterligare med SLI, medans jag får mkt lägre FPS med SLI aktiverat.

5820K 4,3 GHz OC | MSI X99S Gaming 9 AC | Asus GTX 1060 6GB | Corsair Vengeance wLED DDR4 3200MHz CL16 4x16GB | Samsung NVMe SM961 1TB | IRONWOLF 10TB | EVGA SuperNOVA P2 1000W | Asus ROG Swift PG348Q | 2 x Dell U2714H | Dell U2312HM | Corsair K65 MX Speed Rapidfire RGB | SteelSeries Rival 500 | Bose Companion 5 | LITEON BLURAY BD-R 12X | Noctua NH-U14S PnP | Fractal Design Define XL R2 | WIN 10 Pro 64-bit | 3Dmark Fire:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Aug 2013

Wow är väldigt dåligt optimerat för sli! Bästa prestanda får du som sagt genom att insktivera sli medan du spelar!

Skickades från m.sweclockers.com

Macbook Pro 2018 13"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002
Skrivet av Chippen2188:

Wow är väldigt dåligt optimerat för sli! Bästa prestanda får du som sagt genom att insktivera sli medan du spelar!

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har hört att det brukar finns specifika SLI profiler för olika spel som ska optimera spelen bättre för SLI? Men det kanske inte gäller wow.
Vad jag läst mig till så ska man tydligen få en FPS ökning med SLI i WoW, men när jag aktiverar SLI så får jag en lägre FPS än med ett kort..
Så jag söker efter en lösning och hoppas att någon här på forumet är lite mer kunnig än jag angående detta problem.

5820K 4,3 GHz OC | MSI X99S Gaming 9 AC | Asus GTX 1060 6GB | Corsair Vengeance wLED DDR4 3200MHz CL16 4x16GB | Samsung NVMe SM961 1TB | IRONWOLF 10TB | EVGA SuperNOVA P2 1000W | Asus ROG Swift PG348Q | 2 x Dell U2714H | Dell U2312HM | Corsair K65 MX Speed Rapidfire RGB | SteelSeries Rival 500 | Bose Companion 5 | LITEON BLURAY BD-R 12X | Noctua NH-U14S PnP | Fractal Design Define XL R2 | WIN 10 Pro 64-bit | 3Dmark Fire:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Aug 2013

Inte lyckats få wow att fungera i sli, testat med nvidias geforce experience (som ska optimera dina spel beroende på vad du har för system) men inte funkat där heller! Då wow var det enda jag spelade då så slutade det med att jag sålde mitt andra 780!

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/6533733892?page=1

En blue som bekräftar att wow saknar stöd för sli!
Skickades från m.sweclockers.com

Macbook Pro 2018 13"

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2014

nVidia Inspector brukar fixa det mesta, det här kanske hjälper.

Quote
I've seen a few people having issues with the wow-64 and SLI and recognizing it.

Download Nvidia Inspector
http://downloads.guru3d.com/NVIDIA-Inspector-1.94-download-26...
Extract where ever you please, always best to extract to its own folder

Open nvidiaInspector.exe
Click the Wrench and Screw Driver on the middle right of the window
Click Profiles and scroll down to World of Warcraft and select
Click the White box with a blue border and green + sign on the top menu "Add application to current profile"
Navigate to you wow folder and select the wow-64, select
Hit APPLY Changes

you should see wow.exe, wow-64.exe on the header for that profile on a green strip

Är det här man ska skriva upp vilken dator man använder?
Ballongmoddat hopkok som kyls med vatten och kopplat till en större skärm med en massa pixlar.
Duger det??

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hörby
Registrerad
Maj 2011
Skrivet av Chippen2188:

Inte lyckats få wow att fungera i sli, testat med nvidias geforce experience (som ska optimera dina spel beroende på vad du har för system) men inte funkat där heller! Då wow var det enda jag spelade då så slutade det med att jag sålde mitt andra 780!

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/6533733892?page=1

En blue som bekräftar att wow saknar stöd för sli!
Skickades från m.sweclockers.com

Lite ointressant att länka en post från 03/02/2013 ?

MB Asus Z170-A CPU 6700k GPU Gtx 1080 Strix HD Samsung 960 EVO 500gb
MEM Corsair 16GB DDR4 3200MHz PSU EVGA Supernova G2 850W
MONITOR ROG SWIFT PG348Q 3440x1440 CPU COOLER Noctua NH-D15S

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hörby
Registrerad
Maj 2011

Tror mitt sli funkar iaf , då jag oftast i singel player har runt 144fps med gsync på , såklart inte i grupp eller i städer.

Om jag har tid i kväll kan jag testa med 1 kort o gämföra.

MB Asus Z170-A CPU 6700k GPU Gtx 1080 Strix HD Samsung 960 EVO 500gb
MEM Corsair 16GB DDR4 3200MHz PSU EVGA Supernova G2 850W
MONITOR ROG SWIFT PG348Q 3440x1440 CPU COOLER Noctua NH-D15S

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2014

Ta ner Afterburner så kan di se där om ett eller två kort jobbar.

Är det här man ska skriva upp vilken dator man använder?
Ballongmoddat hopkok som kyls med vatten och kopplat till en större skärm med en massa pixlar.
Duger det??

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002

Om man kollar på den här benchmarken http://www.techpowerup.com/reviews/N...80_SLI/19.html
Där får dom 50 FPS ytterligare med SLI, medans jag får mkt lägre FPS med SLI aktiverat. Så SLI borde fungera.
Ska testa det som smygolf rekommenderade, nVidia Inspector.

5820K 4,3 GHz OC | MSI X99S Gaming 9 AC | Asus GTX 1060 6GB | Corsair Vengeance wLED DDR4 3200MHz CL16 4x16GB | Samsung NVMe SM961 1TB | IRONWOLF 10TB | EVGA SuperNOVA P2 1000W | Asus ROG Swift PG348Q | 2 x Dell U2714H | Dell U2312HM | Corsair K65 MX Speed Rapidfire RGB | SteelSeries Rival 500 | Bose Companion 5 | LITEON BLURAY BD-R 12X | Noctua NH-U14S PnP | Fractal Design Define XL R2 | WIN 10 Pro 64-bit | 3Dmark Fire:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kyoto, Japan
Registrerad
Jul 2011

Kört WoW med SLI/Crossfire från båda lagen, men det verkar aldrig ha fungerat. Har även trasslat runt med olika SLI/XFire-profiler.

Gamingrig | Intel Core i7-6700K @ 4.2 GHz | Nvidia GeForce GTX 980 Ti | ASUS ROG Maximus VIII Formula | 16GB 2133MHz HyperX DDR4 | SSD: Samsung 850 Pro 512GB + Intel 535 480GB + Samsung 840 Pro 256GB | HDD: 2x WD Black 2TB + 2x WD Green 4TB | Creative Sound Blaster ZxR+Sennheiser HD650 | Corsair RM1000 | Corsair H100i V2 | Phanteks P400S Tempered glass | Asus ROG Swift 1440p 165Hz + Asus 1440p PLS | Retina Macbook Pro | i7-3820QM | 8GB RAM | MS Surface Pro 3&4 | Intel i5 | 8GB RAM | 256GB SSD |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Sep 2004

Spelar med mina två 780's i SLI utan problem... så det verkar lite underligt att du inte kan göra det med dina 980's.

i7-3770K - 4.7Ghz | 32GB X.M.P. | ROG GTX 1080 | ROG SWiFT PG278Q
Black Box / Setup | 3DMark

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014

Vad kör du för inställningar?

Vsync?

Ta PrintScreen.

Glöm inte att spelet måste startas om när du drar igång SLI.

Moderkort: Asus RIVBE | Processor: Intel i7 4930K 4.6 GHz | CPU-kylare: Loop Deluxe | Grafikkort:Asus GTX 1080 Ti Poseidon 2100Ghz | RAM-Minnen: HyperX Beast 2400Mhz | SSD: 240 SSD | Nätagg: Corsair AX1200i | Display: ASUS PG348Q 100 hz | Mus: SteelSeries RIVAL 310 Headphones/Speakers: Razer Tiamat 7.1/ ASUS Strix DSP/Logitech G560/Corsair SP2500| Keyboard:Asus ROG Strix Flare Cherry Brown | Mic: Blue Yeti + Boomarm

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hörby
Registrerad
Maj 2011

Fungerar för mig, har du inte redan en liknande tråd igång?

MB Asus Z170-A CPU 6700k GPU Gtx 1080 Strix HD Samsung 960 EVO 500gb
MEM Corsair 16GB DDR4 3200MHz PSU EVGA Supernova G2 850W
MONITOR ROG SWIFT PG348Q 3440x1440 CPU COOLER Noctua NH-D15S

Trädvy Permalänk
Legendarisk
Hedersmedlem
Plats
::1
Registrerad
Dec 2002
Citat:

§ 3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar.

*** Trådar sammanfogade ***

Abstractions all the way down.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
\\Localhost
Registrerad
Mar 2006

Har du provat med både dx 9 , 10 och 11 som ja tror wow fick stöd för iom cathaclysm?

Kan även vara värt att prova att tvinga på att spelet ska köras i opengl?

Vet innan cath så klämde ja ut ett par extra fps över lag om man körde opengl med min 8800 kort.

Ä ju iaf lätt att prova utan nåra större jobb eventuellt funkar det kanske bättre i något av dem och det är det de kör med i testet.

Asus Z97-A, I7 4790K @4.8GHz 1.29V, 24Gb ram, 2x GIGABYTE GTX 970 WindForce 3X OC @ 1511Mhz/7246Mhz.
[Lista] De bästa gratisprogrammen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002
Skrivet av smygolf:

nVidia Inspector brukar fixa det mesta, det här kanske hjälper.

Quote
I've seen a few people having issues with the wow-64 and SLI and recognizing it.

Download Nvidia Inspector
http://downloads.guru3d.com/NVIDIA-Inspector-1.94-download-26...
Extract where ever you please, always best to extract to its own folder

Open nvidiaInspector.exe
Click the Wrench and Screw Driver on the middle right of the window
Click Profiles and scroll down to World of Warcraft and select
Click the White box with a blue border and green + sign on the top menu "Add application to current profile"
Navigate to you wow folder and select the wow-64, select
Hit APPLY Changes

you should see wow.exe, wow-64.exe on the header for that profile on a green strip

Testa precis detta, var tyvärr ingen skillnad överhuvudtaget, finns det något annat jag kan ändra på så att mitt SLI börjar funka med WoW?
Och snälla moderator, kan ni flytta tillbaks tråden till nvidia delen? Det var där jag fick alla mina svar till tråden.

5820K 4,3 GHz OC | MSI X99S Gaming 9 AC | Asus GTX 1060 6GB | Corsair Vengeance wLED DDR4 3200MHz CL16 4x16GB | Samsung NVMe SM961 1TB | IRONWOLF 10TB | EVGA SuperNOVA P2 1000W | Asus ROG Swift PG348Q | 2 x Dell U2714H | Dell U2312HM | Corsair K65 MX Speed Rapidfire RGB | SteelSeries Rival 500 | Bose Companion 5 | LITEON BLURAY BD-R 12X | Noctua NH-U14S PnP | Fractal Design Define XL R2 | WIN 10 Pro 64-bit | 3Dmark Fire:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
halmstad
Registrerad
Sep 2011

Jag gjorde en register modd för länge sedan, kan bekräfta att det går att få igång sli om inte spelet eller drivare fixar det om jag kan komma ihåg var jag gjorde bara hehe. Förtsätt skumma igenom internet..

Chassie:CaseLabs M5

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002
Skrivet av ma3zz:

Jag gjorde en register modd för länge sedan, kan bekräfta att det går att få igång sli om inte spelet eller drivare fixar det om jag kan komma ihåg var jag gjorde bara hehe. Förtsätt skumma igenom internet..

Will do! Jag vet att det ska gå eftersom jag läst att andra fått SLI att fungera i WOW, alltså fler FPS än med ett singelkort, och det gäller även dom som har GTX 980.

5820K 4,3 GHz OC | MSI X99S Gaming 9 AC | Asus GTX 1060 6GB | Corsair Vengeance wLED DDR4 3200MHz CL16 4x16GB | Samsung NVMe SM961 1TB | IRONWOLF 10TB | EVGA SuperNOVA P2 1000W | Asus ROG Swift PG348Q | 2 x Dell U2714H | Dell U2312HM | Corsair K65 MX Speed Rapidfire RGB | SteelSeries Rival 500 | Bose Companion 5 | LITEON BLURAY BD-R 12X | Noctua NH-U14S PnP | Fractal Design Define XL R2 | WIN 10 Pro 64-bit | 3Dmark Fire:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002
Skrivet av Rouge of Darkness:

Har du provat med både dx 9 , 10 och 11 som ja tror wow fick stöd för iom cathaclysm?

Kan även vara värt att prova att tvinga på att spelet ska köras i opengl?

Vet innan cath så klämde ja ut ett par extra fps över lag om man körde opengl med min 8800 kort.

Ä ju iaf lätt att prova utan nåra större jobb eventuellt funkar det kanske bättre i något av dem och det är det de kör med i testet.

Det har jag inte testat och vet inte heller hur man gör det, så om någon vänlig själ här på forumet vet hur man gör så är det ett ypperligt tillfälle att dela med sig av sin kännedom. Jag är öppen till att prova på det mesta nu, när Nvidia inspector inte fungerade.

5820K 4,3 GHz OC | MSI X99S Gaming 9 AC | Asus GTX 1060 6GB | Corsair Vengeance wLED DDR4 3200MHz CL16 4x16GB | Samsung NVMe SM961 1TB | IRONWOLF 10TB | EVGA SuperNOVA P2 1000W | Asus ROG Swift PG348Q | 2 x Dell U2714H | Dell U2312HM | Corsair K65 MX Speed Rapidfire RGB | SteelSeries Rival 500 | Bose Companion 5 | LITEON BLURAY BD-R 12X | Noctua NH-U14S PnP | Fractal Design Define XL R2 | WIN 10 Pro 64-bit | 3Dmark Fire:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2008

Har du två identiska 980 kort eller är de olika tillverkare eller hastighet?

ASUS ROG Crosshair VI Hero, AMD Ryzen 7 1700X, ASUS GTX 1080 Ti Strix Gaming OC, 16GB G.Skill Flare X CL14 3200 MHz @3200 MHz, Arctic Freezer 240, Seasonic Prime Titanium 850W, Phanteks Eclipse P400S Glass, Samsung 960 Pro 512GB, Samsung 850 Pro 512GB, Seagate Ironwolf 4TB, ASUS PG278Q

ASUS Maximus V GENE, Intel i7 3770K @ 4,6 GHz (1.190 V), EVGA GTX 670 FTW SLi, 8GB G.Skill TridentX CL10 2400 MHz, Samsung 850 Pro 512GB, Samsung 840 Pro 256GB, Corsair Hydro H100i, Corsair AX860i, Fractal Design Define R4W, ASUS PG278Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.253
Registrerad
Dec 2010

Vet inte om mitt problem är relaterat men jag får inte min processor och grafikkort att gå över ca:50% användning i WoW.
Någon som har en förklaring? har ca 60-80FPS.

Citera för svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2008
Skrivet av simon253:

Vet inte om mitt problem är relaterat men jag får inte min processor och grafikkort att gå över ca:50% användning i WoW.
Någon som har en förklaring? har ca 60-80FPS.

Vad har du för grafikkort? För att båda ska jobba 100% måste båda vara "lika bra". Om den ena är mycket bättre än den andre så blir den lidande. Kör man på för höga grafikinställningar mot vad grafikkortet klarar så kommer inte grafikkortet jobba på 100% då det inte orkar med att göra så, ej heller om man kör för låga inställningar.

ASUS ROG Crosshair VI Hero, AMD Ryzen 7 1700X, ASUS GTX 1080 Ti Strix Gaming OC, 16GB G.Skill Flare X CL14 3200 MHz @3200 MHz, Arctic Freezer 240, Seasonic Prime Titanium 850W, Phanteks Eclipse P400S Glass, Samsung 960 Pro 512GB, Samsung 850 Pro 512GB, Seagate Ironwolf 4TB, ASUS PG278Q

ASUS Maximus V GENE, Intel i7 3770K @ 4,6 GHz (1.190 V), EVGA GTX 670 FTW SLi, 8GB G.Skill TridentX CL10 2400 MHz, Samsung 850 Pro 512GB, Samsung 840 Pro 256GB, Corsair Hydro H100i, Corsair AX860i, Fractal Design Define R4W, ASUS PG278Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2002
Skrivet av KeyPakt:

Har du två identiska 980 kort eller är de olika tillverkare eller hastighet?

Två identiska kort.

5820K 4,3 GHz OC | MSI X99S Gaming 9 AC | Asus GTX 1060 6GB | Corsair Vengeance wLED DDR4 3200MHz CL16 4x16GB | Samsung NVMe SM961 1TB | IRONWOLF 10TB | EVGA SuperNOVA P2 1000W | Asus ROG Swift PG348Q | 2 x Dell U2714H | Dell U2312HM | Corsair K65 MX Speed Rapidfire RGB | SteelSeries Rival 500 | Bose Companion 5 | LITEON BLURAY BD-R 12X | Noctua NH-U14S PnP | Fractal Design Define XL R2 | WIN 10 Pro 64-bit | 3Dmark Fire:

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.253
Registrerad
Dec 2010
Skrivet av KeyPakt:

Vad har du för grafikkort? För att båda ska jobba 100% måste båda vara "lika bra". Om den ena är mycket bättre än den andre så blir den lidande. Kör man på för höga grafikinställningar mot vad grafikkortet klarar så kommer inte grafikkortet jobba på 100% då det inte orkar med att göra så, ej heller om man kör för låga inställningar.

Ett Gigabyte G1 och ett MSI TW5. De är inte samma frekvens på dem :/
Jag har SLI aktiverat men Techpowerup GPU-z säger ändå att de har olika hastigheter.
Grejen är ju det att de vägrar gå över 50% (max 60%) inklusive processorn.

Citera för svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2008
Skrivet av muSashi:

Två identiska kort.

En god förutsättning för att lyckas med andra ord. Har du testat att köra igenom någon benchmark-svit för att se hur bra korten jobbar tillsammans? Inte för att vara den men du har satt dit SLi-bryggan mellan korten?

ASUS ROG Crosshair VI Hero, AMD Ryzen 7 1700X, ASUS GTX 1080 Ti Strix Gaming OC, 16GB G.Skill Flare X CL14 3200 MHz @3200 MHz, Arctic Freezer 240, Seasonic Prime Titanium 850W, Phanteks Eclipse P400S Glass, Samsung 960 Pro 512GB, Samsung 850 Pro 512GB, Seagate Ironwolf 4TB, ASUS PG278Q

ASUS Maximus V GENE, Intel i7 3770K @ 4,6 GHz (1.190 V), EVGA GTX 670 FTW SLi, 8GB G.Skill TridentX CL10 2400 MHz, Samsung 850 Pro 512GB, Samsung 840 Pro 256GB, Corsair Hydro H100i, Corsair AX860i, Fractal Design Define R4W, ASUS PG278Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2008
Skrivet av simon253:

Ett Gigabyte G1 och ett MSI TW5. De är inte samma frekvens på dem :/
Jag har SLI aktiverat men Techpowerup GPU-z säger ändå att de har olika hastigheter.
Grejen är ju det att de vägrar gå över 50% (max 60%) inklusive processorn.

Vilket av Gigabyte G1, lär finnas olika. Har ingen aning om vad MSI TW5 är för något kort, google was not my friend there. Du borde nog faktiskt använda MSI Afterburner för att ställa kortens klockor lika på både GPU och DRAM för de kan ändå inte jobba i olika hastighet.

ASUS ROG Crosshair VI Hero, AMD Ryzen 7 1700X, ASUS GTX 1080 Ti Strix Gaming OC, 16GB G.Skill Flare X CL14 3200 MHz @3200 MHz, Arctic Freezer 240, Seasonic Prime Titanium 850W, Phanteks Eclipse P400S Glass, Samsung 960 Pro 512GB, Samsung 850 Pro 512GB, Seagate Ironwolf 4TB, ASUS PG278Q

ASUS Maximus V GENE, Intel i7 3770K @ 4,6 GHz (1.190 V), EVGA GTX 670 FTW SLi, 8GB G.Skill TridentX CL10 2400 MHz, Samsung 850 Pro 512GB, Samsung 840 Pro 256GB, Corsair Hydro H100i, Corsair AX860i, Fractal Design Define R4W, ASUS PG278Q

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalix
Registrerad
Nov 2005

Du kommer nog inte få ut något mer än en dyrare elräkning av att köra SLI.
2560x1440 allt max och ett 980 är inte nära att nå 100%, även om man sätter allt på low kommer fpsn droppa till 30 ibland =D
99% i wow har med cpu att göra.

Kör 2560x1440, spärrat till 63~ fps. Blandat mellan ultra och low, <20% load när jag spelar wow
Tar jag bort spärren börjar bara fpsn hoppa runt mellan 60 och 300 (garrison), 50-60% load.

i5 2500K: 4.4GHz||16GB 1600MHz||ASUS P8Z77-V PRO||Phanteks PH-TC14PE
MSI GTX 980 Gaming||Corsair Force 2 80GB|| Fractal Design Newton r2 650W M
Asus xonar essence STX|| Antec p280
Dell u2711, Sennheiser hd650, Logitech g502, fUnc f30r, KeyTronic kt2001 Ergoforce.
Server: x10SL7-F, Xeon E3 1230v3, 32GB Samsung ECC ram, 6x3TB WD RED, FD Node 804.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.253
Registrerad
Dec 2010
Skrivet av KeyPakt:

Vilket av Gigabyte G1, lär finnas olika. Har ingen aning om vad MSI TW5 är för något kort, google was not my friend there. Du borde nog faktiskt använda MSI Afterburner för att ställa kortens klockor lika på både GPU och DRAM för de kan ändå inte jobba i olika hastighet.

http://www.inet.se/produkt/5411294/msi-geforce-gtx-970-gaming... och http://www.inet.se/produkt/5411297/gigabyte-gtx-970-gaming-g1.
Skrev lite fel.

Citera för svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
!= Fjollarp
Registrerad
Okt 2013
Skrivet av simon253:

Ett Gigabyte G1 och ett MSI TW5. De är inte samma frekvens på dem :/
Jag har SLI aktiverat men Techpowerup GPU-z säger ändå att de har olika hastigheter.
Grejen är ju det att de vägrar gå över 50% (max 60%) inklusive processorn.

Kolla på användningen av individuella CPU-kärnor. WoW brukar belasta en kärna mycket och knappt belasta de andra kärnorna alls. Ligger en kärna på max kan CPUn flaska även om den totala loaden på CPUn är låg.

Bästa trådstarten någonsin.

Asus F556UQ: i5-6200U, GT 940MX, 8GiB DDR4, 512GB SSD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.253
Registrerad
Dec 2010
Skrivet av MakeCoke:

Kolla på användningen av individuella CPU-kärnor. WoW brukar belasta en kärna mycket och knappt belasta de andra kärnorna alls. Ligger en kärna på max kan CPUn flaska även om den totala loaden på CPUn är låg.

Alla ligger på ungefär samma nivå.

Citera för svar!