Logitech G602 - Hoppar till center av skärmen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
umeå
Registrerad
Apr 2010

Logitech G602 - Hoppar till center av skärmen

Hej!

Jag har problem med min nyinköpta G602.

Ibland så hoppar den till mitten av skärmen.

Jag kan framkalla problemet genom att röra på musen och spamma på musknapp 1 och 2.

Jag har testat att köra med profilen på datorn istället för musen som många skriver på alla forum men det hjälper inte.

Har kontaktat Logitech men dom kan inte hjälpa mig och ber mig kontakta återförsäljaren som är Komplett.se

Har någon av er haft detta problem och hur löste ni det?

Hittar att detta problem händer med många Logitech-möss så någon av er borde ju kunna hjälpa....

Mvh Robin

| Enthoo EVOLV ITX | Z170-GAMING | I5 6500 3,2GHz | 8gb DDR4 | Intel 600p Series 256GB | MSI GeForce GTX 1060 | EVGA SuperNOVA 750 G2 | Acer Predator GN246HLBbid | CM Storm Quickfire TK Brown | Logitech G602 | HyperX Cloud II |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Maj 2005

Min G600 hoppade också ibland till innan, vilket är ett vanligt fel på den första versionen. Kunde kringgås genom att avaktivera användningen av profillagring i musen (dvs ladda från datorn istället). Om din mus också har funktionen att lagra profil i musen, testa att stänga av det.

Z87-Pro, I5 4670K@4.0 (4.2 single), Sapphire 290 TRI-X ~10% överklock, 16GB Crucial Tactical@stock, Deep Silent 1, Samsung Evo 250GB + 2x1TB 7200 + 500GB SSD (också Evo?)
På hyllan: E5300 2600Hz -> 3640Hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
umeå
Registrerad
Apr 2010
Skrivet av e1m1:

Min G600 hoppade också ibland till innan, vilket är ett vanligt fel på den första versionen. Kunde kringgås genom att avaktivera användningen av profillagring i musen (dvs ladda från datorn istället). Om din mus också har funktionen att lagra profil i musen, testa att stänga av det.

Det har jag gjort som jag skrev......dock kan jag ha gjort fel.

Skicka ett printscreen på dina settings om du har möjlighet.

| Enthoo EVOLV ITX | Z170-GAMING | I5 6500 3,2GHz | 8gb DDR4 | Intel 600p Series 256GB | MSI GeForce GTX 1060 | EVGA SuperNOVA 750 G2 | Acer Predator GN246HLBbid | CM Storm Quickfire TK Brown | Logitech G602 | HyperX Cloud II |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Maj 2005
Skrivet av dulingen:

Det har jag gjort som jag skrev......dock kan jag ha gjort fel.

Skicka ett printscreen på dina settings om du har möjlighet.

Tror det är följande switch

Z87-Pro, I5 4670K@4.0 (4.2 single), Sapphire 290 TRI-X ~10% överklock, 16GB Crucial Tactical@stock, Deep Silent 1, Samsung Evo 250GB + 2x1TB 7200 + 500GB SSD (också Evo?)
På hyllan: E5300 2600Hz -> 3640Hz

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
umeå
Registrerad
Apr 2010

Då har jag redan gjort det som jag skrev först

Funkar alltså inte.

| Enthoo EVOLV ITX | Z170-GAMING | I5 6500 3,2GHz | 8gb DDR4 | Intel 600p Series 256GB | MSI GeForce GTX 1060 | EVGA SuperNOVA 750 G2 | Acer Predator GN246HLBbid | CM Storm Quickfire TK Brown | Logitech G602 | HyperX Cloud II |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
umeå
Registrerad
Apr 2010

Ingen som har en lösning?

| Enthoo EVOLV ITX | Z170-GAMING | I5 6500 3,2GHz | 8gb DDR4 | Intel 600p Series 256GB | MSI GeForce GTX 1060 | EVGA SuperNOVA 750 G2 | Acer Predator GN246HLBbid | CM Storm Quickfire TK Brown | Logitech G602 | HyperX Cloud II |