Moderkorts pin, före/efter inskick. Hjälp!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2014

Moderkorts pin, före/efter inskick. Hjälp!

Edit:
Så efter att jag slutat böla över något som inte ens var något att böla över och skärpte till mig, pillade jag dit den och datorn lever igen! D:

http://imgur.com/ueHnEVc

OLD:
Okej, så jag hade ett moderkort som fungerade bra fram till och med att skärmen ej längre kände av någon signal(Fungerade fint en kväll ca 4-6h).

Jag skickade in det på retur efter att ha tagit bilder, visat bilderna för support etc, de accepterade en retur för att felsöka, hur som haver.
Fick veta att det fanns en aningen böjd pin enligt dem efter ca 2 veckors väntan, inga pengar tillbaka men erbjudande om rabatt på ett nytt moderkort.
Då jag är fattig student lär jag vara varsam med mina pengar, jag valde att få tillbaka moderkortet för att försöka fippla tillbaka den böjda pinnen innan jag accepterade deras erbjudande.

Dock nu till problemet, moderkortet anlände tillbaka hit idag, jag öppnar upp(filmar denna gången öppningen), och det visar sig att en pin som inte alls var böjd vid inlämning nu är ganska tydligt "fucked up". Lägger upp jämförelse:

Före:

http://imgur.com/JYwxNlK,TFDhOXA#0

Efter:

http://imgur.com/JYwxNlK,TFDhOXA#1

Tredje pin nerifrån närmast centrum från högra sidan, tyvärr är min mobil lite av en potatis och det var första bilden efter filmning så var lite skakig på handen(ville ha tidsstämpeln exakt efter video tog slut). Har några bättre bilder, men här syns det ändå tydligt reflektionen.

Vad gäller här?
Ska jag acceptera det då det ändå var kefft vid inlämning eller bör/har jag rätt att göra något åt det?
Lite hastigt inlägg här, då det ligger nära i tiden och är aningen emotionell.

Hjälp uppskattas.

Var en idiot.
Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Luleå
Registrerad
Jan 2009

lägg upp de bättre bilderna om du har... varför lägga upp de dåliga?

kan vara klurigt att få rätt i tvister som detta... fast du har bild före så betyder det ju inte att du råkat böja efter du tog bilden.
kan gå att böja tillbaka men svårt att se på bilden..

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2014

Bättre bild från vinkel:

http://imgur.com/CnNxS5p

Om det är för svårt att tvista så lägger jag mig och får spara ihop till ett nytt, känns bara så surt, hade jag gett fan i att skicka in det så hade det varit lättare att fixa till, köpte grejjor för att fixa till det, men så kommer det tillbaka värre än det var när man skicka in, vet inte ens om den där pinnen längre kan få någon vettig kontakt med processorn, ser ut att vara lätt avknoppad..

Har gammal potatis telefon för övrigt. Kan ringa in i rött så folk ser.

Innan Inlämmning:
http://imgur.com/vUYMS8i,j1coEOs#1

Efter Inlämning:
http://imgur.com/vUYMS8i,j1coEOs#0

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2014

Insåg just att jag var dum i huvudet..

Nothing to see here. Skyller på stress.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Dec 2011

Antar att du jämförde 2 helt olika pins va?