Permalänk
Medlem

Ny mus + musmatta + datastol

Hallå där.
Sitter just nu på en Ace Edge 3200 + Razer Destructor musmatta.

Älskar musen och gillar verkligen plastmusmattan - så vill fortsätta i samma stil. Musen får gärna väga endel, hatar typ Qpad 5k som är så plastig o lätt!

Min nuvarande stol: http://resources.jysk.com/getimage/web.large/3620019/WEB/1002

Fett skön stol! Men jag sitter vid datorn ganska mycket och vill ha en stol som är bra för ryggen. Tror inte denna ger nog mycket stöd för svanken.
Därav vill jag ha en skön stol med bra stöd! Kan tänka mig att många gamingstolar är gjorda med tanken att man sitter väldigt mycket framför datorn. Så kanske borde satsa på en sån?

mvh

Visa signatur

10700K | NVIDIA RTX 3080

Permalänk

Håg Capisco från 10k nypris är bra för ryggen, jag ska skramla ihop till en sådan har jag tänkt.

Annars rekomendrar jag denna musmattan http://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/165892-a...
Stor och härlig till ett mycket bra pris. Ända jag har att gnälla på är väl att kanten verkar "fransa" sig lätt. Funderar på om man kan motverka detta med att smörja in kanten med lim eller silikon..

Edit: Hmm, den va slut på webhallen, måste ha tagit den sista.. ^^

Permalänk

Sedan jag fick ryggproblem så införskaffades en RH Logic 400 med armstöd och nackstöd. Och kan inte annat än att rekommendera den. Jävligt dyr i nypris, men dyker upp lite då och då på blocket för en 3000-4000. Och skulle absolut säga att det är värt pengarna.

http://www.ergonomi.se/rh-logic-400--kladsel-svart-fame--p-51...

Ang. Mus så kommer jag snart att få en Logitec g502 på garanti då min g500 har gått isönder. Kollat runt ett tag och vad jag förstått det som så är folk jävligt nöjda med den.

http://www.inet.se/produkt/6607011/logitech-g502-proteus-core...
https://www.youtube.com/watch?v=Nl25wpMoEtY

Ang. datormus så kör jag själv på en mjuk, så kan inte ge något tips på en hård. Men skulle du ångra dig så är jag jävligt nöjd med Steelseries Qck och Qck+ och det ända problemet med dom är att man så småningom sliter ut dom. Är har haft 3st Qck på en 5 års period och skaffade mig en Qck+ nu i julas. Tycker absolut inte att det är något extremt problem då priset ligger rätt bra till ändå.

Visa signatur

----