Permalänk
Medlem

Forza Motorsport 6 PC

Rykte som går, eventuellt släpps Forza 6 på PC. Avslöjas säkerligen på GDC senare i veckan eller idag. Vilket kommer ge ett otroligt större community och hoppas man kan spela mot xbox spelare på pc, vore perfekt! Vad tycker ni om detta?

http://www.gamereactor.se/nyheter/224514/Rykte%3A+Forza+Motor...

Permalänk
Medlem

Trevligt om så vore fallet. Har aldrig spelat Forza men det verkar ju vara en bra serie enligt recensioner/omdömen.

Permalänk
Medlem

Varför skulle Forza släppas till PC? :/ Är inte det något microsoft hållt rätt hårt på och inte göra? Kanske missat något.

Jag skulle inte klaga om Forza kom till PC.

Permalänk
Medlem

Hade varit ett mindre mirakel, bara att hålla tummarna och prisa gudarna och allt va de heter

Permalänk
Medlem

Arcadkänslan i forza är ganska go och det skulle vara Nice om det är snabbt (även om jag inte tror på att de gör det) men om man ska ta alla forza så är handlingen i tvåan roligast enligt mig

Permalänk
Medlem

Och Halo 5 kommer till PS4.

Permalänk
Medlem

Men varför inte forza horizon 1 och 2?

Permalänk
Medlem

Hade ju varit galet bra, alldrig gjorts ett sådant bilspel till pc.

Permalänk
Medlem

Hade varit kung! Fast mest hoppas jag på att dom faktiskt inför single player-lopp som är längre än 3 varv OCH möjlighet att kvala.

Jag vill inte köra mot idioter och/eller proffs online.

Sen vore det en bonus om det släpptes en ratt som kostade mindre än 3000 kr och som hade force feedback till xbone... Men det är väl att ta i!

...jag vill helt enkelt att dom gör ett bra spel och inte som både senaste Forza och även senaste gran turismo som var ren skit...

släpps det till PC kan jag ju dumpa xboxen för alltid!

Edit: Lär vara ett bra drag från MS och ett sätt att konkurrera om en växande, biltokig kundkrets på PC med spel som Arsetto Corsa (stavas?) och även kommande projekt cars som släpps 2:a april. Bra med konkurrens och valmöjligheter!