Vill sommarjobba, hur ska jag ta mig till väga? (15år)

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Vill sommarjobba, hur ska jag ta mig till väga? (15år)

Hej!
Jag är 15 år gammal och bor i Nässjö. Jag vill dock jobba i Elgiganten eller Media Markt i Jönköping som tar 30 minuter via tåg och kostar 100kr fram och tillbaka. Men jag ska köpa något månadskontrakt så det blir billigare.
Jag vet ej hur man ska kontakta dessa affärer via nätet. Jag menar när jag går in på tjänster hittar jag endast de jobb som finns för de äldre som har erfarenhet.
Jag kan tänka mig jobba i lagret men skulle helst vilja jobba som säljare fast det får jag nog inte eftersom många människor skulle inte ta någon 15 årings hjälp och rekommendation seriöst. Men jag väldigt kunnig inom datorer,mobiler,tv och foto. Men min starka sida är stationära,laptops och mobiler.
Hur ska jag göra? Här är länkarna till deras jobb sidor:
http://www.elgiganten.se/cms/20140225_131200/lediga-tjanster/
http://www.mediamarkt.se/mcs/shop/lediga_jobb.html

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
*
Registrerad
Feb 2004

Citat från sidan på media mark som du länkar till:"Spontanansökan
Om du inte hittar någon passande tjänst på vår hemsida är du välkommen att lägga in en intresseanmälan här.
"

Bara att skicka in en spontanansökan, dock skulle du nog ha sök sommarjobb för 2-3 månader sen men det är bara att söka behöver de fortfarande folk så har du chansen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2014

Tack! Hoppas de ger mig jobb även att jag är sen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
*
Registrerad
Feb 2004

Ett tips är att även söka jobb på matbutiker osv, för att ha lättare att få jobba i de butiker du vill nästa år. Att ha jobbat i vilken butik som helst borde vara meriterande för ett butiks jobb.

Ett till tips är att om du inte vet hur du skall gör för att söka sommarjobb på ett förtag är att ringa till dem och be och få prata med den personalansvarige.