OnePlus One Rhinoshield vs PhantomGlass

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2010

OnePlus One Rhinoshield vs PhantomGlass

Hej!

Var tvungen att skicka min One på reparation/utbyte då vibrationsmotorn i min dog. Nu har den kommit tillbaka och jag vill ha ett skärmskydd till den. Förut hade jag en Rhinoshield vilket fungerade över förväntan då den _verkar_ ha räddat skärmen ett par gånger vid tapp på stengolv och liknande. Dock är den icke åter-applicerbar vad jag förstår så det är lite surt att behöva köpa nytt skydd igen om jag fel-applicerar eller liknande.

Phantomglass verkar vara ett Gorillaglass som du helt enkelt sätter ovanpå skärmen och som man sedan kan ta av och sätta tillbaka hur många gånger som helst. Dock är den dyrare, och jag är osäker på hur bra den är att skydda emot tapp/stötar, någon här som vet?

Söker framförallt skydd mot tapp, inte så mycket emot repor.

PhantomGlass http://www.phantom.glass/

RhinoShield http://www.evolutivelabs.com/

Nybörjare på Linux? Se hit! #15665841
Google är inte din vän. www.donttrack.us
Skaffa säker epost med ProtonMail! #14698306
Spela Supreme Commander! www.faforever.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2013

Att den är icke åter-applicerbar spelar spelar ingen roll enligt mig. Du får med instruktioner och tejpbitar för att sätta dit skyddet perfekt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Chalmers
Registrerad
Sep 2013

https://www.youtube.com/watch?v=AQBobElsf10

Vet inte om de nämner så mycket om tapp. Om det är det du är ute efter så kanske ett fodral/skal till telefonen är bättre?

The only difference between fooling around and science is writing it down. - Adam Savage, Mythbusters

Nuvarande dator: i5 4760k @4,3 GHz, 1.24 V, Gigabyte z97mx-Gaming 5, 16 GB ADATA XPG@Stock, Samsung 850 Evo & 840 Evo, EVGA GTX 980Ti SC@Stock, be quiet! Pure Power L8 630W 80+ Bronze, Fractal Design Node 804