FPS-drops i CS:GO

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013

FPS-drops i CS:GO

Hej, på senaste tiden så har jag börjat fått stora fps drops i csgo, jag har aldrig haft det förut men nu helt plötsligt har det börjat. Det börja efter jag uppdatera mitt grafikkorts drivrutiner. Jag har ett Nvidia geforce 760 och en i5-3570k Processor, och jag får fortfarande drops även fast att jag kör med all på lägsta och 800x600 upplösning. Är det nån som har haft samma problem? och som kan hjälpa mig?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
VästerNorrland
Registrerad
Maj 2012

Testa att ominstallera csgo eller verify game cache eller vad det står....

Du kan ochså testa med att använda DDU, Display driver uninstaller och ta bort alla tidigare grafikdrivrutiner och installera en ny och fräsch

I5-4460, R9:280X OC, B600W, 8gb HyperX och 120gb SSD/500GB WDBLUE

X5460@3.8ghz, GTX660, CMb600W, 4gb ddr2, XFX nForce 780i sli

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av phixip:

Testa att ominstallera csgo eller verify game cache eller vad det står....

Du kan ochså testa med att använda DDU, Display driver uninstaller och ta bort alla tidigare grafikdrivrutiner och installera en ny och fräsch

Okey ska testa, tack som fan för svaret

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
192.168.1.253
Registrerad
Dec 2010

Varför kör man en så låg upplösning?

Citera för svar!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av simon253:

Varför kör man en så låg upplösning?

Det var bara ett exempel. Jag brukar köra på 1920x1080 Ville bara få fram att jag får drops med även den låga upplösningen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
VästerNorrland
Registrerad
Maj 2012
Skrivet av LarssonsNycklar:

Det var bara ett exempel. Jag brukar köra på 1920x1080 Ville bara få fram att jag får drops med även den låga upplösningen

Fick du det att fungera?

I5-4460, R9:280X OC, B600W, 8gb HyperX och 120gb SSD/500GB WDBLUE

X5460@3.8ghz, GTX660, CMb600W, 4gb ddr2, XFX nForce 780i sli

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av phixip:

Fick du det att fungera?

Får det fortfarande ibland, har du nåt annat tips?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
VästerNorrland
Registrerad
Maj 2012

Testa att ta bort alla tidigare versioner av din grafikdrivrutin. ( http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstalle... ) kan vara bra att ha den nyaste versionen på datorn med så att du kan installera den direkt när *drivrutinavinstalleraren* har gjort sitt jobb.

I5-4460, R9:280X OC, B600W, 8gb HyperX och 120gb SSD/500GB WDBLUE

X5460@3.8ghz, GTX660, CMb600W, 4gb ddr2, XFX nForce 780i sli

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013

[QUOTE="phixip;15377142"]Testa att ta bort alla tidigare versioner av din grafikdrivrutin. ( http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstalle... ) kan vara bra att ha den nyaste versionen på datorn med så att du kan installera den direkt när *drivrutinavinstalleraren* har gjort sitt jobb.[/QUOTS
Sist jag avinstallera grafikdrivrutinerna så va det ett väldigt krångel att installera dom igen, så du har inget mer?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
VästerNorrland
Registrerad
Maj 2012

Ominstallera hela spelet om du säger att det har fungerat förut. Efter alla servrar kan det ha blivit mycket skit i cs filerna.

I5-4460, R9:280X OC, B600W, 8gb HyperX och 120gb SSD/500GB WDBLUE

X5460@3.8ghz, GTX660, CMb600W, 4gb ddr2, XFX nForce 780i sli

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av phixip:

Ominstallera hela spelet om du säger att det har fungerat förut. Efter alla servrar kan det ha blivit mycket skit i cs filerna.

Skulle hjärna vilja göra det, saken är det att cs inte dyker upp i Kontrollpanelen. Så du vet inget annat sätt att avinstallera det än kontrolllpanelen?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
VästerNorrland
Registrerad
Maj 2012

Du gör det via steam

I5-4460, R9:280X OC, B600W, 8gb HyperX och 120gb SSD/500GB WDBLUE

X5460@3.8ghz, GTX660, CMb600W, 4gb ddr2, XFX nForce 780i sli

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av phixip:

Du gör det via steam

Var nånstans då?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Okt 2010

Högerklickar på cs go i biblioteket sen ta bort lokalt innehåll eller delete local content om du har på engelska

i7-7700K / MSI GTX 1080 TI / ASUS ROG SWIFT

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av Yamatza:

Högerklickar på cs go i biblioteket sen ta bort lokalt innehåll eller delete local content om du har på engelska

Tack, men hitta det

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2013
Skrivet av phixip:

Du gör det via steam

Det funkar skit bra nu! Tack som fan!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
VästerNorrland
Registrerad
Maj 2012

Glad att jag kunde hjälpa till

I5-4460, R9:280X OC, B600W, 8gb HyperX och 120gb SSD/500GB WDBLUE

X5460@3.8ghz, GTX660, CMb600W, 4gb ddr2, XFX nForce 780i sli

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2007

Väcker lite liv i denna tråd igen!

En vän till mig sitter på följande specs:
CPU: 4670K
GPU: GTX 760 2gb
RAM: 8gb ram
PSU: 650w

Han har sedan ett tag användt sig av 2x skärmar.
1x 144hz 27'' Asus
1x 60hz 27'' Asus

Huvudsakliga sysslan är CSGO.
Vilket har fungerat felfritt med denna setup fram tills för 2-3 månader sedan.
Helt plötsligt får han ordentliga FPS-drops från ca 250fps till 50-60 Fps.

Då är det följande, CSGO på mainscreen + Skype eller Twitchstream på sekundära skärmen.
Detta fungerar inte alls ifall man inte står ut med att spela spel i 50 eller lägre.
Det har som sagt fungerat felfritt tidigare.

Vi har testat följande:
Ominstallera drivers (svept rent innan givetvis)
Prövat äldre drivrutiner utan lycka.
Ominstallerat CSGO utan lycka

MSI-Afterburner visar ca 950mb usage av 2gb
Idletemp = 45 grader
Under spel = 60 grader

Någon som vet vad det är frågan om?
Tack på förhand, / 890611

CPU: Intel Core i7 8700k | MB: Asus ROG STRIX Z370-E GAMING | GPU: Asus GTX1070 STRIX 8gb| RAM: Corsair Vengeance LED 32gb | M.2: Samsung EVO 500gb | PSU: Corsair RM750x | CPUC: Be Quiet Dark Rock | CASE: FD Define C TG |

MONITOR#1: Acer 27" Predator XB271HUA G-Sync | KB: Xtrfy K2 RGB Whiteedition | M: Rival 600 | MPAD:SteelSeries QcK XXL | HS: Logitech G933 Snow

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127,0,
Registrerad
Aug 2009

Ta ut alla usb kontakter förutom Mus och tangentbord och testa. En gång fick jag sjuka fps drops pga att jag hade en Logitech kontroll inkopplad.

Citera för svar!

Min Soundcloud

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2007
Skrivet av Sposckis:

Ta ut alla usb kontakter förutom Mus och tangentbord och testa. En gång fick jag sjuka fps drops pga att jag hade en Logitech kontroll inkopplad.

Skall testas.

Nu när du säger detta så har ett Logitech G930 inköpts under denna ungefärliga uppkomst.
Återkommer!

CPU: Intel Core i7 8700k | MB: Asus ROG STRIX Z370-E GAMING | GPU: Asus GTX1070 STRIX 8gb| RAM: Corsair Vengeance LED 32gb | M.2: Samsung EVO 500gb | PSU: Corsair RM750x | CPUC: Be Quiet Dark Rock | CASE: FD Define C TG |

MONITOR#1: Acer 27" Predator XB271HUA G-Sync | KB: Xtrfy K2 RGB Whiteedition | M: Rival 600 | MPAD:SteelSeries QcK XXL | HS: Logitech G933 Snow

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Sep 2007
Skrivet av Sposckis:

Ta ut alla usb kontakter förutom Mus och tangentbord och testa. En gång fick jag sjuka fps drops pga att jag hade en Logitech kontroll inkopplad.

Sagt och gjort, utan framgång tyvärr.
Det lutar åt en hel-omformatering för att försöka få bukt på problemet.
Tacksam för svar iaf.

MVH

CPU: Intel Core i7 8700k | MB: Asus ROG STRIX Z370-E GAMING | GPU: Asus GTX1070 STRIX 8gb| RAM: Corsair Vengeance LED 32gb | M.2: Samsung EVO 500gb | PSU: Corsair RM750x | CPUC: Be Quiet Dark Rock | CASE: FD Define C TG |

MONITOR#1: Acer 27" Predator XB271HUA G-Sync | KB: Xtrfy K2 RGB Whiteedition | M: Rival 600 | MPAD:SteelSeries QcK XXL | HS: Logitech G933 Snow