Videos på youtube blir svarta, då och då?

Permalänk
Medlem

Videos på youtube blir svarta, då och då?

Hejsan!

Jo det är så att jag märkte idag att alla videos på Youtube blir svarta, slumpmässigt. Jag kan t.ex. starta en video och kolla några sekunder. Sen blir den svart, men ljudet funkar fortfarande. Sen om jag spolar tillbaka eller pausar/resumar, så kommer bilden tillbaka igen. Vad kan detta bero på? Jag har inte installerat någon programvara på senaste tiden.

Permalänk
Medlem

Jag märkte också detta problem nyss.
Det kanske kan vara ett problem på YouTubes sida?

Permalänk
Medlem

Jag har samma problem fick det nu ikväll.
Använder chrome

Permalänk
Medlem

Samma här! Använder Chrome. Förmodligen ett problem på Googles sida.

Permalänk
Medlem

Samma här i Chrome, det blir normalt om man växlar mellan fullskärm/normalt också.

Permalänk
Medlem

Samma problem började för mig nu också.

Permalänk
Medlem

Har upplevt samma sak jag också under drygt en vecka nu i Chrome.

Permalänk
Medlem

Känner mig som en i mängden denna afton så jag bekräftar också detta problem.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Big Lars:

Känner mig som en i mängden denna afton så jag bekräftar också detta problem.

Baserat på vad jag har sätt här, så är det nog defenitivt Googles eller Youtubes sida det är fel på.

Permalänk
Medlem

Samma här.

Permalänk
Medlem
Skrivet av llxt:

Har upplevt samma sak jag också under drygt en vecka nu i Chrome.

Konstigt. För mig började det idag.

Permalänk

Samma här. Bruka hände sånt här så fort det kommer en uppdatering till Chrome då försöker Google göra så allt blir seg så man måste starta om Chrome eller så gör dom så att den kraschar.

Sen jag skaffa Chrome så har det vart samma sak om det kommer en uppdatering och den blir röd om man vänta för läge då kraschar Chrome och jag tror dom gör det med flit.

Permalänk
Medlem

Började för mig med denna kväll, inte alls irriterande...

Permalänk
Medlem

Verkar ju finnas en tillfällig lösning vad jag kan läsa mig till här: http://www.reddit.com/r/youtube/comments/357416/youtube_keep_...

Permalänk
Medlem

Dito. Började ikväll.

Permalänk
Medlem

Har inga sådana problem.

Använder Chromium 42.0.2311.135 på Linux.

Permalänk
Medlem

Har samma bekymmer i Firefox, men det dyker upp efter typ 10 min eller så. Plötsligt svartnar allt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Diaxuzz:

Konstigt. För mig började det idag.

Får korrigera och säga att det är chromium jag använder under Arch Linux. Men ja, ungefär i en vecka. Inte ett konstant problem dock

Permalänk
Medlem

Same here

Permalänk

samma sak, funkar om jag hoppar runt i videon igen.

Permalänk
Medlem
Skrivet av snigeljavel:

samma sak, funkar om jag hoppar runt i videon igen.

Funkar också att resizea Youtube-spelaren.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Haft detta problemet i 2-3 månader nu, samma med gifvs

http://gyazo.com/cb79de5c43355ad5a7b52c3d1d85fd39

så blir det för mig

Permalänk
Medlem
Skrivet av FBGKimpan:

Haft detta problemet i 2-3 månader nu, samma med gifvs

http://gyazo.com/cb79de5c43355ad5a7b52c3d1d85fd39

så blir det för mig

Det där ser väldigt skumt ut. Om nu inte gifen SKA vara sådär :P.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Diaxuzz:

Det där ser väldigt skumt ut. Om nu inte gifen SKA vara sådär :P.

Nej det ska det inte vara! Jag har dock löst det idag,visade sig vara hardwareaccelerator eller vafan det heter.