Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2008

Blackmagic och Premiere Pro

Hej,
Nyligen har Premiere Pro börjat krasha hela datorn när jag försöker ställa in inställningar i Premiere Pro för mitt Blackmagic Shuttle USB 3.
Sedan har Blackmagic's egna program "Media Express" börjat "flickra".

Slutligen ett sista problem med ett annat CC program; närmare bestämt After Effects som skapar störningar över halva bilden till och från när jag försöker göra en render med Grain Removal och Sharpen.

Är Adobe bara överprisat skit eller är det något annat på tok?

Tack för hjälp och vissla bara till om ni behöver annan info. Kör datorn i signaturen.

Mvh. Daniel

EDIT:
Tror jag fixat problemet med After Effects. Var lite inställningar som behövde ändras.

Desktop:NZXT H440 Black/Blue - MSI X99S SLI Plus - i7 5820k @ 4.5Ghz - Noctua NH-D15 - Crucial 32GB @ 2400 CL14 - Asus GTX 780 Ti - Asus GTX 470 - Lycom Firewire 400 LP kort - 2x Samsung 850 Pro 1TB - Seasonic 1200w 80+ Platinum Laptop: Macbook Pro Retina (Late 2013) - 1TB SSD - 16GB RAM - 2.6Ghz Intel i7 - nVidia 750 GT

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Okt 2012
Skrivet av Teh Daniel:

Är Adobe bara överprisat skit eller är det något annat på tok?

Något annat är garanterat på tok.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2004
Skrivet av Teh Daniel:

EDIT:
Tror jag fixat problemet med After Effects. Var lite inställningar som behövde ändras.

Och vilka inställningar var det?

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2008
Skrivet av iXam:

Och vilka inställningar var det?

Åh du. Tweakade så mycket, Hade den på "Best settings" innan.

Desktop:NZXT H440 Black/Blue - MSI X99S SLI Plus - i7 5820k @ 4.5Ghz - Noctua NH-D15 - Crucial 32GB @ 2400 CL14 - Asus GTX 780 Ti - Asus GTX 470 - Lycom Firewire 400 LP kort - 2x Samsung 850 Pro 1TB - Seasonic 1200w 80+ Platinum Laptop: Macbook Pro Retina (Late 2013) - 1TB SSD - 16GB RAM - 2.6Ghz Intel i7 - nVidia 750 GT

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Sverige
Registrerad
Dec 2008
Skrivet av Nisse-Tuta:

Något annat är garanterat på tok.

Ja, troligen är det så. Ursäkta mitt lite griniga inlägg, men när man suttit i timmar efter timmar och inte lyckas lösa det utan måste kallboota datorn stup i kvarten så blir man lite tjurig.

EDIT:
Tror jag fixat så jag kan spela in igen. Av någon anledning strular Blackmagic Shuttle en hel del i Premiere Pro. Antar att det är för jag jobbar på en PC.

Desktop:NZXT H440 Black/Blue - MSI X99S SLI Plus - i7 5820k @ 4.5Ghz - Noctua NH-D15 - Crucial 32GB @ 2400 CL14 - Asus GTX 780 Ti - Asus GTX 470 - Lycom Firewire 400 LP kort - 2x Samsung 850 Pro 1TB - Seasonic 1200w 80+ Platinum Laptop: Macbook Pro Retina (Late 2013) - 1TB SSD - 16GB RAM - 2.6Ghz Intel i7 - nVidia 750 GT