Problem med att LANa

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västergötland
Registrerad
Maj 2015

Problem med att LANa

Allright, LAN-dags... Går sådär... :/ Vi försökte en gång, funka inte... Nehep, då hitta vi denna videon och följde den: https://www.youtube.com/watch?v=Q1SMMTttBSc Meeen, det funkar ändå inte... Så, vad ska man göra? Är det brandväggen eller nått som är problemet?

Citera när du pratar med mig, annars kan jag missa det!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gävle
Registrerad
Jan 2008

Se till att rätt por(ar) är öppna i brandväggen, kolla att ni har rätt ip.
Kolla också att ni alla har samma / rätt version av Minecraft.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalix
Registrerad
Nov 2005

Vad är det som inte fungerar?

i5 2500K: 4.4GHz||16GB 1600MHz||ASUS P8Z77-V PRO||Phanteks PH-TC14PE
MSI GTX 980 Gaming||Corsair Force 2 80GB|| Fractal Design Newton r2 650W M
Asus xonar essence STX|| Antec p280
Dell u2711, Sennheiser hd650, Logitech g502, fUnc f30r, KeyTronic kt2001 Ergoforce.
Server: x10SL7-F, Xeon E3 1230v3, 32GB Samsung ECC ram, 6x3TB WD RED, FD Node 804.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västergötland
Registrerad
Maj 2015
Skrivet av BergHa:

Vad är det som inte fungerar?

När man ansluter står det "connection lost no further information"
Vi är person1 och jag har kopplat upp mej på hanns nätverk, vi gjorde som i filmen jag länkade, och testade på både min och person1 dator, cirka 10 gånger, men med samma resultat varje gång. En fråga till, kan man spela på mina världar trots att det är person1 som "äger" nätverket?

Citera när du pratar med mig, annars kan jag missa det!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Kalix
Registrerad
Nov 2005
Skrivet av Lunchlådan:

När man ansluter står det "connection lost no further information"
Vi är person1 och jag har kopplat upp mej på hanns nätverk, vi gjorde som i filmen jag länkade, och testade på både min och person1 dator, cirka 10 gånger, men med samma resultat varje gång. En fråga till, kan man spela på mina världar trots att det är person1 som "äger" nätverket?

Alltså inne i något spel?
Är ni båda i samma nätverk och har öppnat brandväggen?

i5 2500K: 4.4GHz||16GB 1600MHz||ASUS P8Z77-V PRO||Phanteks PH-TC14PE
MSI GTX 980 Gaming||Corsair Force 2 80GB|| Fractal Design Newton r2 650W M
Asus xonar essence STX|| Antec p280
Dell u2711, Sennheiser hd650, Logitech g502, fUnc f30r, KeyTronic kt2001 Ergoforce.
Server: x10SL7-F, Xeon E3 1230v3, 32GB Samsung ECC ram, 6x3TB WD RED, FD Node 804.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gävle
Registrerad
Jan 2008

@BergHa: Dom vill lira minecraft över LAN.

Eller har jag missuppfattat?
Har ni en minecraft server på en av datorerna då?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västergötland
Registrerad
Maj 2015

Problemet löste sig, vi hade glömt öppna brandväggen.... :/

Citera när du pratar med mig, annars kan jag missa det!