Samsung S6/Edge vs Sony Xperia Z3+ VS Iphone 6/Plus

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
löddeköpinge
Registrerad
Jan 2010

Samsung S6/Edge vs Sony Xperia Z3+ VS Iphone 6/Plus

Hej, valen står mellan telefonerna ovan endast.
Har just nu en Xperia Z2 som jag är mycket nöjd med, enda jag är onöjd med är att frontkameran är väldigt dålig i kasst ljus vilket stör mig samt att bakre kameran inte är den allra bäst i mörker heller, speciellt inte med blixten.
Enligt er, vilken telefon och varför?
Lägger även till frågan, är det värt att köpa en iphone 6 plus? Väldigt stor skärm och även en snabb telefon med bra batteritid.
Jämfört med min Z2, vilken är den största uppgraderingen helt enkelt?

[CPU:Intel Core i7 7700k [GPU: R9 Fury] [PSU: Corsair TX 650W] [Chassi: NZXT Source 210H] [SSD: Samsung EVO 850 250GB+ M4 Crucial 64GB 2,5] [8GB RAM]

Trädvy Permalänk
Forumledare
Kent
Registrerad
Jan 2005

*Tråd låst i enlighet med §3.3*

Tråd låst då vi fortfarande inte tillåter flera trådar om samma ämne (korspostning), det går alldeles utmärkt att fortsätta i din befintliga tråd.

Citat:

§3.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne (så kallad korspostning). Detta gäller oavsett om trådarna placeras i samma forumdel eller i olika forumdelar. Om en moderator har låst en tråd är det inte tillåtet att skapa en ny tråd om samma ämne. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

/moderator

Synpunkter eller frågor gällande modereringen? Då kan du kontakta mig eller moderatorerna.
Ursäkta min stavning, jag är dansk