Ubuntu 15.04 - Spotify repository fel

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Aug 2015

Ubuntu 15.04 - Spotify repository fel

Tjenixen.

Jag har för ett tag sen fått problem med spotify, det går att lyssna på musik osv men ingen ny uppdatering laddas ner osv.
Genom att köra sudo apt-get update i terminalen så får jag följande felmeddelande:

"W: Misslyckades med att hämta http://repository.spotify.com/dists/stable/InRelease Kunde inte hitta förväntad post "/etc/apt/sources.list.d/spotify.list/binary-amd64/Packages" i Release-filen (Felaktig post i sources.list eller felformulerad fil)

E: Några indexfiler gick inte att hämta. De kommer att ignoreras eller så används de gamla istället."

Jag har testat att avinstallera spotify med sudo apt-get remove spotify-client och sedan sudo apt-get purge spotify-client och sedan installerat om spotify men samma problem återstår.

Någon som har haft liknande problem men som har lyckats lösa det?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Nov 2011

Jag gjorde bara en liten snabb sökning, och kör inte Ubuntu själv så kan inte kontrollera om det stämmer, men: https://community.spotify.com/t5/Help-Desktop-Linux-Windows-W...

Linux: the operating system with a CLUE; Command Line User Environment.

GNU/Linux

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2009

Vad har du för repository inställningar för Spotify?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Aug 2015
Skrivet av GLaDER:

Jag gjorde bara en liten snabb sökning, och kör inte Ubuntu själv så kan inte kontrollera om det stämmer, men: https://community.spotify.com/t5/Help-Desktop-Linux-Windows-W...

Mja kollade själv på den men eftersom det är tveksam då svaret är från 2014.

Skrivet av pkerwien:

Vad har du för repository inställningar för Spotify?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2009

Radera allt efter non-free i "Komponenter" och testa igen.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Helsingborg
Registrerad
Aug 2015

Jag hade tydligen redan en non-free repository ,utan allt annat kladd, som var avaktiverad.
Nu funkar det igen i alla fall. Tack pkerwien!