Kan ej gå bakåt på inet.se med Google Chrome

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Sep 2004

Kan ej gå bakåt på inet.se med Google Chrome

Hejsan

Jag har ett problem med att jag ej kan gå bakåt/backa på eran hemsida, Inet.se, när jag använder webbläsaren Google Chrome. Jag skrev tidigare i denna tråd; #15617685 - den är relativt gammal vid detta laget, men blev tipsad att skriva här då jag endast upplevt detta 'problem' på Inet.se.

Vet ni något om detta själva? Tack på förhand.

i7-3770K - 4.7Ghz | 32GB X.M.P. | ROG GTX 1080 | ROG SWiFT PG278Q
Black Box / Setup | 3DMark

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Härnösand
Registrerad
Jan 2003

Jag försöker inte vara dryg eller så, men varför använder du inte firefox?
(Har alltså ingen lösning på problemet, bara en fråga på varför du använder en ib som krånglar)

Har du senaste versionen? Provat att rensa ur "cache"(All sparad info)?

Min favorit bland "e-nummer" är 948 <3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2014
Skrivet av Nauie:

Jag försöker inte vara dryg eller så, men varför använder du inte firefox?
(Har alltså ingen lösning på problemet, bara en fråga på varför du använder en ib som krånglar)

Har du senaste versionen? Provat att rensa ur "cache"(All sparad info)?

Har samma problem med Inets hemsida Kör FF

Moderkort: Asus RIVBE | Processor: Intel i7 4930K 4.6 GHz | CPU-kylare: Loop Deluxe | Grafikkort:Asus GTX 1080 Ti Poseidon 2100Ghz | RAM-Minnen: HyperX Beast 2400Mhz | SSD: 240 SSD | Nätagg: Corsair AX1200i | Display: ASUS PG348Q 100 hz | Mus: SteelSeries RIVAL 310 Headphones/Speakers: Razer Tiamat 7.1/ ASUS Strix DSP/Logitech G560/Corsair SP2500| Keyboard:Asus ROG Strix Flare Cherry Brown | Mic: Blue Yeti + Boomarm

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Härnösand
Registrerad
Jan 2003
Skrivet av EyeNEye:

Har samma problem med Inets hemsida Kör FF

Konstigt, har inget problem med att backa med min version av ff

Min favorit bland "e-nummer" är 948 <3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Avesta
Registrerad
Sep 2003

Jag använder Chrome, har inga som helst problem att gå bakåt.

Stationär i3 8100 - be Quiet! Dark Rock 4 Pro - ASUS ROG Strix Z370-E Gaming - 16GB DDR4 3200MHz - MSI RX Vega 56 Raijintek Morpheus II Vega 64 Bios
Samsung 960 EVO 500GB - Phanteks Eclipse P400S TG - Corsair RM750x - AOC Agon AG271QX
Laptop i7 3630QM - 16GB DDR3 - AMD 7970M - Samsung 850 EVO 250GB

Trädvy Permalänk
Inet
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2007
Skrivet av zipmiX:

Hejsan

Jag har ett problem med att jag ej kan gå bakåt/backa på eran hemsida, Inet.se, när jag använder webbläsaren Google Chrome. Jag skrev tidigare i denna tråd; #15617685 - den är relativt gammal vid detta laget, men blev tipsad att skriva här då jag endast upplevt detta 'problem' på Inet.se.

Vet ni något om detta själva? Tack på förhand.

Sitter i skrivande stund och använder Chrome själv på Inet.se och fungerar utmärkt. Vilken version kör du och vilka extensions har du installerat?

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Twitter

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2011

Har också problem med att backa ibland hos er, upplever inte problemet på andra sidor.
Hemma: Chrome Version 44.0.2403.155 m - Extension adblock (Windows 10)
Jobbet: Chrome Version (vet ej) Extension: inget (Windows 8.1)

Samt problem med att visa FB kommentarer, men det visste ni redan om.

CPU: Intel® Core™ i5-2500K CPU Kylare: Noctua NH-D14 Modermodem: ASRock Z77 PRO3 GPU: R9 290X 4GB DCII + Arctic Accelero Xtreme IV RAM: Corsair 16GB Chassi: Fractal Design Define R3 PSU: Seasonic X-650 SSD: Samsung 256GB SSD 840 Pro HDD: 4TB ISP: Bahnhof 250/100Mbit Skärm: Samsung SyncMaster SA550 27" Tgb: Logitech G710+ Mus: Logitech G403 Högtalare: Logitech Z523 2.1 OS: MS Windows 10 Pro Tillbehör: Staropramen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Huddinge/Stockholm
Registrerad
Jan 2015
Skrivet av Nauie:

Jag försöker inte vara dryg eller så, men varför använder du inte firefox?

Antagligen för att FF är en usel webbläsare. Jag skulle nästan föredra IE före FF. Själv har jag inga problem på inet med GC.
FF var en bra webbläsare innan GC kom, men nu är det bara strul, problem, osv.

Dator 1: | i7 7700k | MSI GTX 1080 Gaming X | MSI Z270 Gaming pro carbon | Corsair LPX DDR4 16 GB | FD define S | Samsung 850 EVO 1TB | Noctua NH-U12S | Corsair RM750x 750W | Windows 10
Skärm 1: ASUS 27" ROG SWIFT PG279Q 1440p @ 165Hz/IPS/G-Sync

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2012

44.0.2403.155 m Windows 10.

Inga problem.

Intel Core i7 7700K 4,2GHz - MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB Gaming X - Corsair LPX 16GB, DDR4 3000Mhz - ASUS PRIME Z270-A - Fractal Design Define R5 - Cooler Master 212 EVO - Corsair AX860 80+ Platinum - A-DATA SSD Premier Pro SP900 128GB, Samsung 960 EVO 250GB - Kingston v400 120 GB - Windows 10 Pro 64-bit
2x Dell U2515H IPS 1440p - ath-m50x & Mod Mic - Asus STX - Oculus Rift + Touch

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Apr 2011
Skrivet av MadFred:

Har också problem med att backa ibland hos er, upplever inte problemet på andra sidor.
Hemma: Chrome Version 44.0.2403.155 m - Extension adblock (Windows 10)
Jobbet: Chrome Version (vet ej) Extension: inget (Windows 8.1)

Samt problem med att visa FB kommentarer, men det visste ni redan om.

Just det, felet uppstår när man klickar på någon av flikarna "Spec", "Mer info" osv
Men går man in på en produkt utan att klicka på en flik så funkar det ok.

CPU: Intel® Core™ i5-2500K CPU Kylare: Noctua NH-D14 Modermodem: ASRock Z77 PRO3 GPU: R9 290X 4GB DCII + Arctic Accelero Xtreme IV RAM: Corsair 16GB Chassi: Fractal Design Define R3 PSU: Seasonic X-650 SSD: Samsung 256GB SSD 840 Pro HDD: 4TB ISP: Bahnhof 250/100Mbit Skärm: Samsung SyncMaster SA550 27" Tgb: Logitech G710+ Mus: Logitech G403 Högtalare: Logitech Z523 2.1 OS: MS Windows 10 Pro Tillbehör: Staropramen

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jan 2010

Har aldrig kunnat backa på inets sida.

Lenovo miix
Stationär (tre st)
Macbook retina.

Alla har alltid kört senaste chrome, varit så länge jag kan minnas.

Surf/gaming: HP Omen 17" - i7 7700HQ - 16Gb - 256Gb Pcie SSD - Gtx1060
Soffgaming: Nintendo Switch
Ringa: Galaxy S9

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åhus
Registrerad
Dec 2011

Detta fenomen händer mig med ibland. Det kommer och går som de själv vill i Chrome. Ibland håller det i sig i några minuter bara medan jag ibland måste starta om webbläsaren. Ibland kan jag surfa på som ingenting på hemsidan utan bekymmer.

Det var bättre förr
- Michael B. Tretow

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Luleå
Registrerad
Feb 2015

Samma problem för mig. Kan ej backa om jag klickar på en produkt och sedan väljer typ "Kommentarer" under flikarna.

Klickar jag bara på en produkt och sedan inge mer så kan jag backa tillbaka utan problem.

Webbläsare: Google Chrome 44.0.2403.155

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2012
Skrivet av schectoo:

Samma problem för mig. Kan ej backa om jag klickar på en produkt och sedan väljer typ "Kommentarer" under flikarna.

Klickar jag bara på en produkt och sedan inge mer så kan jag backa tillbaka utan problem.

Webbläsare: Google Chrome 44.0.2403.155

Prövade detta nu och stämmer, blir samma även för mig nu.

Antagligen url fel?
href="#comments"

Blir: "#/comments"

Samma fel blir det i FireFox för mig.

Intel Core i7 7700K 4,2GHz - MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB Gaming X - Corsair LPX 16GB, DDR4 3000Mhz - ASUS PRIME Z270-A - Fractal Design Define R5 - Cooler Master 212 EVO - Corsair AX860 80+ Platinum - A-DATA SSD Premier Pro SP900 128GB, Samsung 960 EVO 250GB - Kingston v400 120 GB - Windows 10 Pro 64-bit
2x Dell U2515H IPS 1440p - ath-m50x & Mod Mic - Asus STX - Oculus Rift + Touch

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Sep 2004
Skrivet av Inet:

Sitter i skrivande stund och använder Chrome själv på Inet.se och fungerar utmärkt. Vilken version kör du och vilka extensions har du installerat?

Som du/ni märker är jag inte ensam. Och jag har märkt nu också att jag faktiskt kan backa ibland, men ibland inte. Verkar som att när man klickar in på en produkt, och kollar specifika detaljer, mer info, kommentarer osv. då fungerar det inte längre att backa.

Senaste version av chrome, men har varit likadant på äldre versioner. Jag har AdBlock.

@Nauie - Jag använder Chrome för det är en snabb, simpel och stilren läsare. Ända sen Chrome först kom så har jag använt det och det är denna läsare jag gillar mest helt enkelt.

i7-3770K - 4.7Ghz | 32GB X.M.P. | ROG GTX 1080 | ROG SWiFT PG278Q
Black Box / Setup | 3DMark

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2012

Samma sak händer för mig i Chrome 44.0.2403.155 m, och som sagt bara om man går in och trycker på någon av infoflikarna på en produktsida. När man gör det hoppar även sidan ner en bit vilket jag tycker är ganska irriterande...

AMD x6 1090t BE - Noctua NH-U9B SE2 - 2x4gb- ASUS GTX670 4gb - CX750M -Sabertooth 990FX R2.0 - SSD 120gb - 2 HDD:s - CM HAF 912 Plus - Benq GL2440 + Dell U2312HM + Samsung 731BF - Allt köpt begagnat! -- Sidewinder X2 - R.A.T TE - AT ATH-M50x - Logitech Z323 - Begringer Xenyx QZ1202USB - t.Bone SC400 - Samsung NX30 - Note 2

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2012

Samma problem här

i7 6850K, MSI GTX 1080 X, MSI GODLIKE CARBON X99, 64GB Corsair Vengeance LPX 2133Mhz, Noctua NH-D15, Samsung 850 EVO 500GB, Samsung 950 PRO 256GB, WD Black 6TB, be quiet Dark Base 900, AE-5.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
~/
Registrerad
Mar 2008

Har problem med att backa med Chrome på Inet då jag valt att filtrera, backar man så nollställs filtreringen och man får göra om den.

AMD Ryzen 5 2600X, Asus ROG Strix B350-I, 16GB Corsair Vengeance LP 2400MHz, Nvidia GeForce GTX 970, Fractal Design Nano S, EVGA Supernova G2 650W.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Gävle
Registrerad
Maj 2011

Samma problem, kan inte gå bakåt i Chrome på Inet.se.

Kör AdBlock, Facebook Disconnect och ChromeCast Addon, senaste Chrome vid skrivande stund.

Audio | M-Track HUB | ATH-M50 | Blue Mo-Fi | LSR305 | Blue Yeti |
Peripherals | Blackwidow TE | Mamba | Deathadder | Gunnar Onyx | X34A |
Desktop | ROG Maximus VIII Hero | i7 6700K@4.6 -1.35v | 32Gb@2133Mhz | 1080Ti STRIX +97/+300 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2006

Samma problem i Chrome, Microsoft Edge och Firefox för mig.

För att återskapa, gå in på en produkt och välj exempelvis Kommentarer. Sedan går det inte att backa längre.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Dec 2011

Samma här med Edge.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vimmerby
Registrerad
Jul 2002
Skrivet av Inet:

Sitter i skrivande stund och använder Chrome själv på Inet.se och fungerar utmärkt. Vilken version kör du och vilka extensions har du installerat?

Som många redan skrivit, så är det inte generellt så att det inte går att backa, utan endast när man klickar på någon av produkternas flikar. Då är man fast och kan inte backa.

Keep on boppin´

Trädvy Permalänk
Inet
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2007

Har snackat med utvecklingsavdelningen nu och vi vet nu vad som är fel och ska försöka se om vi kan fixa det i nästa vecka.

Problemet är att eftersom vi inte laddar om sidan när man byter flikar på hemsidan så ska javascriptet lägga till själva flikbytet i historiken, så du ska kunna använda fram/bakknappar precis som vanligt. Nu tar den dock bort all historik istället vilket den uppenbarligen inte ska göra..

Tack för felanmälan och återkommer hur det går med detta!

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Twitter

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Västerås
Registrerad
Sep 2004
Skrivet av Inet:

Har snackat med utvecklingsavdelningen nu och vi vet nu vad som är fel och ska försöka se om vi kan fixa det i nästa vecka.

Problemet är att eftersom vi inte laddar om sidan när man byter flikar på hemsidan så ska javascriptet lägga till själva flikbytet i historiken, så du ska kunna använda fram/bakknappar precis som vanligt. Nu tar den dock bort all historik istället vilket den uppenbarligen inte ska göra..

Tack för felanmälan och återkommer hur det går med detta!

Finemang! Bra service som vanligt, med andra ord. Uppskattas. Lycka till och Tack!

i7-3770K - 4.7Ghz | 32GB X.M.P. | ROG GTX 1080 | ROG SWiFT PG278Q
Black Box / Setup | 3DMark

Trädvy Permalänk
Inet
Plats
Göteborg
Registrerad
Mar 2007

Fix ska nu vara publicerad! Testa gärna och återkom hur det fungerar för er

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Twitter

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Åhus
Registrerad
Dec 2011

@Inet:
Fungerar fint för mig nu iaf

Det var bättre förr
- Michael B. Tretow

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vimmerby
Registrerad
Jul 2002
Skrivet av Inet:

Fix ska nu vara publicerad! Testa gärna och återkom hur det fungerar för er

Funkar i Internet Explorer 11, men inte Firefox 40.0.2.

Keep on boppin´

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2006
Skrivet av Bopper:

Funkar i Internet Explorer 11, men inte Firefox 40.0.2.

Fungerar fint i Firefox 40.0.2 för mig, kolla så att inte JavaScriptet är cachat genom att rensa cachen (CTRL+F5).

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Vimmerby
Registrerad
Jul 2002
Skrivet av Kiane:

Fungerar fint i Firefox 40.0.2 för mig, kolla så att inte JavaScriptet är cachat genom att rensa cachen (CTRL+F5).

Har provat Ctrl+F5, utan resultat. Tidigare gick det att backa, om man inte klickade på nån flik. Men nu går inte det heller?
Provade på en annan dator, som inte varit inne på inet.se tidigare och likadant på den... skumt...

Keep on boppin´

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Dec 2008

Fungerar fint för mig nu i chrome, edge och IE

8700k @5.2ghz