ARK Survival Evolved "WookierunOnLinuxPVPx4Multiplier

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Aug 2015

ARK Survival Evolved "WookierunOnLinuxPVPx4Multiplier

Hejsan hoppsan alla goa och glada!

Det är så att jag och ett gäng kompisar hostar en egen server, servern står i "huvudmannens" hem. Den har kapacitet på över 100 spelare! Just nu är vi bara 1 gäng som spelar, servern resetades i Söndags (23/8)! Innan reset var det 4 stycken klaner som spelade men de övriga 3 har lite paus just nu!

Vi har både hemsida och forum! www.wookierun.se och www.wookierun.swedishforum.se Joina gärna forumet och ta del i diskussioner eller fråga efter hjälp. Vill ni se mods osv på servern framför gärna de synpunkterna!

Lite om server, PvP server, 4x taming, 4 x resources. Detta är för att bli av lite av "grindet" som man lätt blir drabbad av i ARK! Men det är såklart grindigt ändå, det är ju trots allt ARK
Vi uppdaterar så fort vi ser att det kommer ut en update. Går att PMa på forumet om vi missar det så fixar vi det på 10min!

Griefa eller rent ut sagt förstöra för folk som spelar och investerar tid är något vi inte är så förtjusta i, raida gärna! Men förstör inte mer än vad som behövs och varenda dino och Dodo behöver inte dö.

Connecta på ark.wookierun.se eller leta rätt på WookierunOnLinuxPVPx4Multiplier i server listan. Ping ligger stadigt runt 30 överallt i Sverige och på många håll i Europa!

Så berätta för era vänner och kom och lek med oss!

Självklart är det ingen admin abuse, vi spawnar inte in items eller instatämjer dinos åt varken oss själva eller andra!
Blir vi många spelare på servern kan det bli lite Survival of the Fittest events och liknande i framtiden!

MVH

Haerdad