Commander's virtual life - Sverige behöver din hjälp!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2015

Commander's virtual life - Sverige behöver din hjälp!

Commander's virtual life är ett nystartat spel på webbläsaren som går ut på alla länder gaddar ihop sig i sitt eget land för att tillsammans utse generaler och andra roller i ledningen för att kunna leda landet och ta över andra länder för att sträva efter att bli den största krigsmakten.

Det är många intressanta strategiska aspekter till spelet, tycker man det är roligt att klura ut advancerade militäriska planer för att ha ett övertag mot fienden eller bara vill vara med och kriga för Sverige så tveka inte att regga dig, vi behöver ett stark land!

Som det är nu så är det väldigt få spelare i Sverige men vi har tillsammans lyckas driva upp landet till det näst största i spelet i antal regioner, vilket också innebör att vi har näst högst inkomst till statskassan som man kan använda för att utbilda soldater. Vi har tagit över Norge, Finland, Danmark, delar av Tyskland, Holland och Belgium men nu blev Portugal lite avundsjuk av Sveriges framgång så de som de strörsta landet i spelet har öppnat upp krig mot oss i Holland och tror att de ska vinna. Vi få har hitills lyckats stå emot i flera strider men det är ett antal mer än oss så vi behöver hjälp!

https://c-vl.org

Kom gärna in på Sveriges IRC kanal #C-vl.se om du behöver guidning!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Linkan
Registrerad
Jun 2011

Gjorde ett konto. Inte helt med på hur strid och sånt unkar men ajg har gjort rangers, kittat upp dem och skickad dem att slåss för sverige. Är det ungefär det man gör fast med bättre enheter när man levlar?

Raven RV02-e // 2500k@4.5GHz // 16GB 1866MHz // Sapphire 390// AX1200 // Silver Arrow // AsRock p76 E4 Gen 3 // Majestouch 2, bruna // 128GB Crucial m4 som systemdisk, 2TB WD Green som lagring och BX100 250GB för spel // ATH-m50x

AW 14
"Citera" för svar