Permalänk
Medlem

Starta egen klädbutik

Ja som rubriken lyder så har jag gått från ung IT-nörd vilket fortfarande sitter i mig till att även ha ett extremt starkt intresse inom mode och har länge haft planen att en dag öppna en klädbutik, har under en period nu skissat idéer och bollat med tankar och planer gällande detta.

Finns det någon med erfarenhet?

Permalänk
Medlem

Online? Fysisk butik?

Jag har ingen erfarenhet av just en klädesbutik men av onlinebutiker kanske kan ge någon pointer där.

Permalänk
Medlem

Hade varit bra om du delade med dig lite mer om vad det är för planer och idéer du har, så att vi folk som kanske kan hjälpa dig vet om vad det handlar om

Permalänk
Medlem

v.

Permalänk
Medlem

Det är kul att du har planer på att starta eget, se bara till att verkligen göra din hemläxa innan du drar igång något. För konkurrensen är verkligen mördande i den branschen. Finns mängder med både fysiska- och internetbutiker som kan erbjuda allt mellan högt och lågt inom kläder och mode.

Mitt råd är att kolla i din region vad det finns för möjligheter att prata med egna företagare för att få hjälp och råd. De har i regel massor med tips om vad som är viktigt att tänka på och vilka fällor du ska undvika. Sen är det bara att börja från början, stressa inte igenom något utan lägg en tanke bakom varje detalj. Men du! Planera inte ihjäl dig heller, för de bästa företagen är de som faktiskt blir verklighet också.

Bra länktips;

http://www.starta-eget.se/artikel.php?visa=hur-startar-man-eg...