Stora grafikproblem i V.A.T.S

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jun 2006

Stora grafikproblem i V.A.T.S

Började precis spela och det första som slår mig är att V.A.T.S inte går att använda alls eftersom det ser ut så här:

Har fibblat runt med inställningarna men inget verkar göra någon skillnad. I övrigt verkar allt fungera som det ska.

Kan väl tillägga att jag spelar på en iMac via BootCamp (Win 7) men det har aldrig varit några problem med liknande saker tidigare. Flyter på i ok framrate i övrigt.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jun 2006

Ingen som upplever liknande fenomen? Är dessvärre ospelbart så här :-/

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Dalarna
Registrerad
Sep 2012

Nä det fungerar bra för mig. Kör Win 10.

ASUS Z370, Deliddad i7 8086K @ 5.2 Ghz (1.34V), Noctua NH-D14 Pwm, ASUS GTX 1080 Strix, 16 GB Corsair Vengeance LPX 2 st HDD, 3st SSD, SoundBlaster Z, Corsair RM750x, DELL U2515H 1440p, Benq 24XL11z, Oculus Rift CV1

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2011

Funkar bra för mig i Win10.

Spel och videoredigering: Define XL R2 - ROG Rampage V 10 - 5930K - Corsair H55 - 128 GB Corsair Vengeance LPX 3000 MHz - Samsung 950 PRO 512GB M.2 - MSI 1080 Gaming X - Asus PG278Q - Appleprodukter: Macbook Pro Touch bar 2016 - Mac Mini - iPhone X - Apple Watch - iPad Pro 10.5 - Apple TV 4K
Ljud: Bluesound Node2 - Vincent DAC 1 - Vincent SA-31 - Vincent SP-996 x2 - XTZ 99.26 mkII (beryllium mod)
Foto: Canon EOS 1DX mkII - en ryggsäck full med 2.8 L-glas.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Mitt i Skåne
Registrerad
Apr 2002

Har du provat uppdatera grafikdrivrutiner?

Define R5 Titanium | EVGA SuperNOVA 750 G2 | ASRock Z77 Extreme4 | Intel i5 3750k @ 4Ghz | Cooler Master 212 Evo | 16GB Corsair XMS3 PC12800 | Gigabyte GTX1070 | Intel SSD 530 120Gb | Asus VG248QE | Win 7 Ultimate x64

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Jun 2006
Skrivet av PointMan:

Har du provat uppdatera grafikdrivrutiner?

Japp, de är uppdaterade till de senaste :-/ Tycker inte det borde vara något strul för att det körs via bootcamp. Macen är ju i grund och botten en PC så... Hittar ingen med liknande problem heller när jag googlar.. Weird :-/

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Maj 2013
Skrivet av MrOrsh:

Ingen som upplever liknande fenomen? Är dessvärre ospelbart så här :-/

Skickades från m.sweclockers.com

ÄH. Du får låta bli å använda vats så mycket, var tacksam för att du har bra FPS istället.. De är värre å spela utan!

Asus X99-S | 5820k (4.3Ghz) | 32GB RAM | Gigabyte AORUS GTX 1080 Ti WaterForce Xtreme 11GB (2050Mhz/12Ghz) | Sound Blaster Creative Z | XFX Black 1250W | Obsidian 750D | Corsair Hydro H110 | Samsung 840 EVO | Dell U3415W | Windows 10 Home

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Nov 2015

Någon som vet varför det ser ut så här för mig?