Vita artefakter vid surfning, R9 390 Nitro.

Permalänk
Medlem

Vita artefakter vid surfning, R9 390 Nitro.

Slog till på ett Sapphire R9 390 Nitro på black friday. Att gejma fungerar bra (dock bara testat ett spel hitills), men har däremot upptäckt vita artefakter i Firefox när GPU acceleration är påslaget. Problemet uppträder oftast i banners högst upp på websidor, i det blåa aktivitetsfältet på Facebook exempelvis.

Slår man av gpu acceleration verkar problemet försvinna. Är det någon mer som råkat ut för detta fel eller är det något tokigt med mitt grafikkort?

Edit: Kör windows 8.1 och har senaste grafikdrivisarna.

Permalänk
Medlem

Inträffar samma fel på Print Screen-bider eller är det något mellan kortet och skärmen och som bara syns "live"?

Permalänk
Avstängd

Tror faktiskt det är fel på Chrome, jag har GTX970 och min skärm blinkar vid varje uppspelning av GIF's..Sjukt störande, jag har senaste drivrutinerna och win 10.

Permalänk
Medlem
Skrivet av BoomBox86:

Tror faktiskt det är fel på Chrome, jag har GTX970 och min skärm blinkar vid varje uppspelning av GIF's..Sjukt störande, jag har senaste drivrutinerna och win 10.

Fast jag använder Firefox

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av BoomBox86:

Tror faktiskt det är fel på Chrome, jag har GTX970 och min skärm blinkar vid varje uppspelning av GIF's..Sjukt störande, jag har senaste drivrutinerna och win 10.

Händer inte på min dator men på min telefon så blinkar det till i början när jag ska spela upp en GIF

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Red Beaver:

Fast jag använder Firefox

Skickades från m.sweclockers.com

Då är det en annan femma