Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Hägersten
Registrerad
Nov 2010

Cooler Master Hyper 212 Evo CPU Kylare

Vill inleda med att det var rätt drygt att montera denna. Mest pga den kassa instruktionen. Nu när man gjort det engång kan köra utan dåliga vilseledande instruktioner.

När jag applicera kylpastan som följde med så var den jävligt lös. Helt ärligt så hade jag på lite för mycket också, men jag är van vid att pastan är lite fastare i form. Sluta med att det rann över kanten och hamna på själva kretskortet och fick t.o.m lite på moderkortets socket för processorn när jag tog loss processor för att ta bort all överflödig pasta.

Var försiktig när jag rengjorde allt och satte tillbaka allt på plats, kollade så att jag inte råkat böja några pins på moderkortet. Det får stå till ikväll så det torkat ordentligt innan jag drar igång datorn.

Nu till själva frågan, har jag förstått det rätt att kylpastan som följer med detta kylsystem inte leder ström? Jag behöver alltså inte oroa mig för potentiella rester som kan kortsluta moderkort eller? Om något blir väl processorn något sämre kyld.

Jaja man lär så länge man lever och gör man inte det blir livet nog ganska kort.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Upplands Väsby
Registrerad
Jul 2001

Vissa pastor leder ström, andra inte. Det ska stå typ "non conductive" på tuben för att du ska vara safe.

i7 7770K @ 4,7 GHz med Noctua NH-D15. 16GB corsair. Asus Prime Z270-P. GTX 1070 @ 2100 / 8500. Samsung 960 EVO nvme. Dell Ultrasharp 2560x1440. Fractal R4. Antec 650Watt PSU.
Logitech G900. Logitech K65.